Arama

nicely - avatarı
nicely
VIP VIP Üye
27 Mayıs 2011       Mesaj #19
nicely - avatarı
VIP VIP Üye
Alıntı
Misafir adlı kullanıcıdan alıntı

mrb ben rumeysa 14 yaşımdayım 1yıldan beri çıktığım sevgilimle 3 hafta önce ondan ayrıldım onu çok seviyorum o şuan eski sevgilisiyle çıkıyor tabi bende unutmak için eski sevgilimle çıkıyom ama unutamıyorum hiç aklımdan çıkmıyor.oda bana öyle bakıyoki pişman olmuş gibi ama sevgilisiyle araları iyi onu geri kazanmak için ne yapmalıyım arkadaşlar lütfen yardım edin bana onu çok seviyorum

canım sen 14 yaşında bir kızsın eğer seni sevse idi eski sevgilisi ile gene görüşmezdi benim kanıt ama yaşınız çok küçük ve önünüzde büyük yıllar ve fırsatlar var canım bırak giden gitsin isterse ama sen bence inat yapıp eski sevgilin ile onun gibi çıkma çünkü yanlış anlaşılmalara yol açar seni seven seni bulur gelir başka şeylerle meşgul olmaya çalış bence ablan olarak bunu tavsiye ederim sana bak ortalık çok kötü canım bu gibi şeylerden başınıza bir kötülük gelebilir dikkatli olmalısın sevmek güzel ama sevmek ve sevilmek yaşı ve zamanı geldiği zaman güzeldir.

Alıntı
BURAKBRUCE 01 adlı kullanıcıdan alıntı

MERHABA ARKADAŞALR BEN BURAK
ESKİ KIZ ARKADAŞIMDAN AYRILALI 6 AY OLDU
BENİ MSNDEN ENGELLEDİ VE İLK DEFA 6 AYDAN SONRA 13 GÜN ÖNCE MSNE GİRDİ BEN ŞAŞIRDIM HİÇ BEKLEMİYORDUM
AYNI GÜN İÇİNDE 2 DEFA MSNE GİRDİ
GİRDİ HEMEN ÇIKTI O ÇIKTIKTAN SONRA BEN ONA beni engellemedin mi ? DİYE YAZDIM
ARADAN 15-20 DAKİKA SONRA O YAZDIĞIMI MUTLAKA OKUMUŞTUR
YANİ ANLAYACAĞINIZ 2. DEFA MSNE GİRDİ ENGELLEME YAZISINI YAZDIĞIM HALDE
GEÇEN HAFTA PERŞEMBE GÜNÜ AKRDEŞİM BENİ ÇAĞIRDI BENİM KIZA DAŞIMI GÖSTERDİ MSNDE DEDİ
KARDEŞİMİ DE ENGELEMİŞTİ MSNDEN
BEN KARDEŞİME SAKINO BİR ŞEY YAZMADAN BİR ŞEY YAZMA DEDİM YAZMADI
AYNI ŞEKİLDE KIZ ARKAŞIMDA KARDEŞİME BİR ŞEY YAZMAMIŞ
MSNDE 1-2 SAAT DURDU SONRA ÇIKTI
NEDEN PEKİ 1-2 SAAT DURUPTA ONU ENGELLEMEDİ
DEDİĞİM GİBİ 13 GÜN ÖNCE AYNI GÜN İÇİNDE 2 DEFA MSNE GİRDİ
ESKİ KIZ ARKADAŞIMIN AMACI NE ?
ONA MERHABA DEYİP NASILSIN DİYE MSJ ATAYIM MI NE DERSİNZ ARKADALARIM ?
ZOR DURUMDAYIM YARDIMLARINIZI BEKLİYORUM
OLUMLU - OLUMSUZ CEVAPLARINIZI NET BİR ŞEKİLDE BEKLİYORUM

canım kardeşim bu dediklerine göre bence kız arkadaşın seni engellemedi ise senle görüşmek isteyipte senden bir ışık bekliyor olabilir tabiki sen dostça bir selam verebilirsin oda karşılık verir ise konuşursun anladığım kadarı ile sende ona karşı boş değilsin yazdığının şurasını anlayamadım senin arkadaşınlada konuşuyormu acaba tam yazdığını anlayamadım yazını net düzgün yazarsan harfler eksik daha iyi yardımcı olunur belki hayırlı günler

Alıntı
Misafir adlı kullanıcıdan alıntı

MERHABA ARKADAŞLAR ESKİ ERKEK ARKADAŞIMI UNUTAMIYORUM BENİ ALDATTI İLKÖNCE BENİM YÜZÜMDEN AYRILDIK ARAMIZA SOĞUKLUK GİRDİ BU SIRADA BAŞKA BİRİYLE BİR BİRLİKTELİĞİ OLDU AMA SONRA TEKRARDAN BİRLİKTE OLDUK BU SEFER TAMAMEN BİTTİ KENDİSİ EMNİYETTE GÖREVLİ ARADAN BAYA BİR SÜRE GEÇTİ VE HİÇ GÖRMEDM TAKİ BİRGÜN ONUN BULUNDUĞU KARAKOLA ONUN AYAĞINA GİDİP İFADE VERDEM DİYORUMKİ NEREDEN NEREYE GELDM ONU TEKRA GÖRÜNCE BİRLİKTE OLDUĞUMUZ ZAMAN AKLIMA GELDİ VE ONU GERÇEKTEN ÖZLÜYORUM NE YAPMAM GEREKLİ ONU TEKRAR NASILŞ KAZANABİLİRİM

kardeşim bence seni aldatan biri ile hiç görüşmeni tavsiye etmem seni eğer unutmaz ve sevmiş olsa zaten aldatmazdı ama isterse seni o kazanmaya çalışır bence adım atmasını ona bırak sen atma bu adımı derim.
zorla güzellik olmaz.
BEĞEN Paylaş Paylaş
Bu mesajı 1 üye beğendi.
Son düzenleyen Safi; 31 Mart 2018 02:25