PİŞMİŞ YEMEK DIŞARDA ILIYIP SOĞUDUKTAN SONRA DOLABA KONUŞUR AĞZIDA STREC DENEN ŞEFAF NAYLON İLE KAPATILIR YADA SAKLAMA KABINA KONULUR SICAK YEMEĞİ DOLABA KOYMAK SICAK YEMEK İÇERSİNDEKİ BAKTERİLERİN BİR ANDA HAYATA DÖNMESİNİ VE KISA DÖNEM İÇERSİNDE BOZULMASINI SAĞLAR MAXİMUM BOZULMA ÖMRÜ ÖRNEĞİN KURUFASULYE YEMEĞİNİN 6 GÜNDÜR PİŞİRİLİP SOĞUDUKTAN SONRA DOLABA KONDUĞUNDA ... ANCAK SİZ SICAKKEN DOLABA KALDIRIRSANIZ BU SÜRE 4 GÜNE DÜŞER SICAK YAZ GÜNLERİNDEYSE 2 GÜNE İNERRR BİLGİLİ OLMAK LAZIM