Arama

Rower - avatarı
Rower
VIP MazessezaM
30 Mayıs 2011       Mesaj #87
Rower - avatarı
VIP MazessezaM
Alıntı
Misafir adlı kullanıcıdan alıntı

slm ark pcde daha önce formattan sonra esed nos 32 vardı sonra nasıl olduysa kullanılmıyor dmeye başladı tekradan indirdim ama pc indirimiyor hangi virüs programını dnediysem olmadı en son nette bakarken avgyi gördüm yükledim çok aşırı virüs buldu ama silemiyorum donuyor:s napmalıyım

Nod32 Antivirüs proğramı PC nizde kurulu baska bir proğramla çakısma içinde ilgili proğramı bulup kaldırın.

Alıntı

slm ark pcde daha önce formattan sonra esed nos 32 vardı sonra nasıl olduysa kullanılmıyor dmeye başladı tekradan indirdim ama pc indirimiyor hangi virüs programını dnediysem olmadı en son nette bakarken avgyi gördüm yükledim çok aşırı virüs buldu ama silemiyorum donuyor:s napmalıyım

Antivirüs proğramınızın lisans süresi dolmustur, yada 30 günlük deneme sürümünü kullandınız.
Avast 4.8 Profesyonel sürümünü kullanmanızı tavsiye ederim. Yalnız PC nizde asırı derecede virüs varsa ve donuyor sa sistemi çoktan bozmustur temiz bir format atıp format sonrası Avast'ı kurarsanız hiç bir sorun olmaz.

Alıntı

ArkadasLar bnm bilgisayar metin2 pvp servere girerken donuyor neden bi bilgi söyleyin tam giriyom hemen donuyo acil yardım edin arkadaslar

Bu sorun yenimi basladı yoksa ilk denemede çıkan sorun mu? PC niz 90 lı yılların antikalarındansa metin 2 oyunu için zayıf kalabilir.
Gölgen misali yanındayım!Msn Thunder