Alıntı
Misafir adlı kullanıcıdan alıntı arkadaşlar 6. sınıfa gidiyorum 2 tane 1 im var 3 tane 2im var KALIRMIYIM AACİL CEVAP BEKLİYORUM
Kalmazsın ama seneye daha çok çalış
Alıntı
Misafir adlı kullanıcıdan alıntı Benim de 3 tane 1'im var arkadaşlar.... (FEN,MATEMATİK,TÜRKÇE)
Kalır mıyım ?
Diğer derslerin nasıl onlar 5 veya 4 mü ? Ana derslerin 1 olduğu için kurtaracağını pek sanmıyorm
Alıntı
Misafir adlı kullanıcıdan alıntı Benim de 3 tane 1'im var arkadaşlar.... (FEN,MATEMATİK,TÜRKÇE)
Kalır mıyım ?
Alıntı
Misafir adlı kullanıcıdan alıntı bnm 3 tane 1 birim var kalırmıyım
Daha ilkokul 6. 7. 8. sınıftaysan büyük bi ihtimalle kalmazsın ama ailen sürekli öğretmenlerinle görüşmek zorunda kalabilir.. Alıntı
Misafir adlı kullanıcıdan alıntı türkçem 43.13 matematik 58.10 sınıfta kalırmıyım? cevap yazın
Alıntı
Misafir adlı kullanıcıdan alıntı benim birtane 1 im 1 tanede 2im var sınıfta kalırmıyım? lütfen cevap yazın 1 olan matamatik 2 olan ingilizce
Alıntı
Misafir adlı kullanıcıdan alıntı ben 6. sınıftayım türkçem 1 sınıfta kalıyormuyum? cevap yazın lütfenn
Kalmazsınız.
Alıntı
Misafir adlı kullanıcıdan alıntı 6.sınıfta 2 ile kalır mıyım acill cevap bekliyorum nolurrrrrrrr
Kalınmaz 
Alıntı
Misafir adlı kullanıcıdan alıntı 5tane 2 im vAR SINIFTA KALIRMIYIM
Kalmazsın ama bir dahaki sene daha çok çalış
Alıntı
Misafir adlı kullanıcıdan alıntı yaaa benim 4 tane 2 var sınıfta kalırmıyım 6. sınıf öğrencisiyim lütfen cevap yazın
Kalmazsın
Alıntı
Misafir adlı kullanıcıdan alıntı benim karneme 2 düşüyo kalınırmı???
cevabı bekliyorum:
kalmazsın 1 düşseydi kalırdın benim 4 birim var asıl ben bittim sen haline şükret