Alıntı
6.sınıf adlı kullanıcıdan alıntı 6.sınıflar kaç 1 ile kalır
İlköğretimde genelde bırakmıyor öğretmenler.
Alıntı
Misafir adlı kullanıcıdan alıntı adim kadir 7 ye gidiyom 4 tane 1 var kalirmiyim
Kalmazsın
Alıntı
Misafir adlı kullanıcıdan alıntı ben 6. sınıfa gidiyorum dört tane ikim var sınıfta kalır mıyım lütden cevap yazın
İlkokulda kalmazsınız
Bir dahaki sene daha çok çalış
Alıntı
Misafir adlı kullanıcıdan alıntı adim kadir 7 ye gidiyom 4 tane 1 var kalirmiyim
Yeni anayasaya göre kalmazsın
Alıntı
Misafir adlı kullanıcıdan alıntı arkadaşlar ben 7 sınıf a gidiyorum ben sınıf ta kalırmıyım bizim okulun da sınırı 4 müş benim 2 tane 1 var
Hangi dersler 2 onu da belirt de hesaplayayım
Alıntı
Misafir adlı kullanıcıdan alıntı 6.sınıfta 2 birle sınıf geçilirmi
Geçilir.. Kalmazsın
Alıntı
Misafir adlı kullanıcıdan alıntı benim 3 tane var we 9 sınıftayım kalır mıyım arkadalar matematk geometri we fzk bir sözel derslerm de çok iiiiiiiiiiiiii
Sınıfı geçersin ama dersleri vermek zorundasın.. Çok çalışırsan geçersin.. Bu yaz yanlmıyorsam Temmuz da gelirsin okula derslerinin 3 ünüde verrsin ve seneye borçsuz olarak geçersin
Alıntı
Misafir adlı kullanıcıdan alıntı ya benım 4 tane birim var sınıftamı kalırım yoqsa sınavlaramı kalıcam
Lisedeysen sınavlara kalıcaksın
Alıntı
Misafir adlı kullanıcıdan alıntı Ben 6.sınıftayım Matematik:1 Sosyal B.:1 Beden:5 Din:4 Fen:3 Resim:5 Müzik:5 Teknoloji Tasarm:5 Türkçe:4 İngilizce:4
Arkadaşlar kalırmıyım lütfen cevap yazın ama garanti bir cevap olsun...
İlkokulda yeni anayasaya göre bırakmıyorlar.. Ama bu okuldan okula göre değişir.İnş kalmazsın
Bir dahaki seneye daha çok çalış
Alıntı
Misafir adlı kullanıcıdan alıntı Peki ben ortalama yükseltme sınavınamı giricem?
Okulda sana karnen verilirken rehber öğretmenine sorduğunda beklediğin cevabı alırsın .. Merak etme.. Telaşlanma bu kadar..
Alıntı
Misafir adlı kullanıcıdan alıntı 3 tane 1 im var ama ortalamam 2.57 sınıfı geçermiyim ve sorunluluk sınavına girermiyim ... zayıf derslerim matematik..sağlık...geometri...
Evet ortalamyla sınıfı geçiyorsun
Ama derslerini de bu yaz yada 1. dönemin yaz tatilinde vericeksin
Alıntı
Misafir adlı kullanıcıdan alıntı 9.sınıfa gidiyorum 1 tane zayıfım var teşekkür alabilir miyim?
Zayıf 2 mi 1 mi.. Ve birde hangi ders olduğunu söylersen yardımcı olabilirm
Alıntı
Misafir adlı kullanıcıdan alıntı 9.sınıfa gidiyorum 1 tane zayıfım var teşekkür alabilir miyim?
Ortalaman çok yüksek olsa bile zayıfın varsa belge alamazsın.
Alıntı
Misafir adlı kullanıcıdan alıntı benim 2 tane 2 var sınıfta kalırmıyım 7. sınıf öğrencisiyim.
Kalmazsınız ..) Alıntı
Misafir adlı kullanıcıdan alıntı 3 birle kalınırmı 7. sınıf ta
Kalmazsınız daha çok çalışın..)