Alıntı
Misafir adlı kullanıcıdan alıntı Anadolu Meslek Liseleri'nde dil anlatım ve edebiyat notlarının en az 3 mü olması gerekiyor?Acil cevaplar mısınız?
Hyr 2 olsa bile kalmaz geçersiniz.. 1 Olursa o dersi vermeniz gerekir.. Dil anlatım 1 olursa sınıfta kalırsınız
Alıntı
Misafir adlı kullanıcıdan alıntı Kardeşim Kesin Dimi? Bana E-okul Ortalama Yapmıyor Alamazsın Dediler İçimi Rahatlattın Ama Eminsin Demi İnş Çok Bekliyorum Bunu Almayı.
69,52 ler bile alabiliyorsa sende alırsın..
Çünkü bende 84,51 le almıştım taktiri.. O yüzden rahat söyledim inş. alırsın 
Alamazsan da üzülme..
Alıntı
Gece Prensesi adlı kullanıcıdan alıntı
haklısın bu arada ben 90,00 la almıştım...
Alıntı
Teusa adlı kullanıcıdan alıntı haklısın bu arada ben 90,00 la almıştım...
İlkokulda mı ben liseden bahsediyorm.. Sen daha bu sene girmiycekmisin liseye ?
Alıntı
Misafir adlı kullanıcıdan alıntı arkadaşlar ben 9.sınıf öğrencisiyim benm ortalamam 64,4557143 böle bişey. teşekkür alabilirmiyim sizce??
Alamazsınız..
Alıntı
Misafir adlı kullanıcıdan alıntı merhaba arkadaslar benim 4 tane 2 6 tane 3 2 tane 5 2 tane 4 var tesekkur alırmıyım
2niz ve 3ünüz çok olduğu için alamazsınız gibi gözüküyor ama kaçtan geldiğide önemli bunu da yazarsanız kesin cevap alırsınız benden
Alıntı
Misafir adlı kullanıcıdan alıntı BENİM BİR 2 İM ÜÇ TANE 3 VAR GERİSİ DÖRT BEŞ ORTALAMAM 71 ÇIKIYO TEŞEKKÜR ALABİLİRMİYİM.
Alırsınız..
Alıntı
Misafir adlı kullanıcıdan alıntı slm ben lise 2ye gdiorum karnemde 2tane 2m var btanesi tarih diğeri bölüm dersi ortalamam 70i geçio tşk alırmıyımmm???
Alırsınız .) Alıntı
Misafir adlı kullanıcıdan alıntı benm altı tane ıkım war ama notum 3.62 tesekkur alabılırmyım
Alamazsınız..
Alıntı
Misafir adlı kullanıcıdan alıntı Ben anadolu lisesinde okuyorum.not ortalamam66,117 acaba teşekkür belgesi alamaz mıyım?
Alamazsınızz..!
Alıntı
Misafir adlı kullanıcıdan alıntı Selam arkadaşlar, ben 9.sınıfım başarı ortalamam 69,786(küsürattan emin değilim.) not ortalamalarımdan 45'den düşük not yok , teşekkür alamazmıyım? Bir tane 2'im , 8 tane 3'üm var, cevaplarınızı bekliyorum 
Teşekkür alamazsınız gibi gözüküyor.. Ama bilgisayar yuvarlarsa ki alırsınız.. 8 tane 3 le alındığını hiç görmedim
Alıntı
Misafir adlı kullanıcıdan alıntı Merhaba benim ortalamam 69.83 oluyor acaba teşekkür belgesi alırmıyım lütfen yardımcı olun bilenler cevaplasın 
Doğru hesapladıysanız alırsınız..) Alıntı
Misafir adlı kullanıcıdan alıntı dil anlatım dersi baraj , belge almak için dil ve anlatım dersinin 55 den yukarı olması gerek diye blıyorum
Hyr 2 olduğundada alınıyor.. Ortalamaya bakılıyor