Arama

Gece Prensesi - avatarı
Gece Prensesi
Ziyaretçi
11 Haziran 2011       Mesaj #9
Gece Prensesi - avatarı
Ziyaretçi
Alıntı
Misafir adlı kullanıcıdan alıntı

Anadolu Meslek Liseleri'nde dil anlatım ve edebiyat notlarının en az 3 mü olması gerekiyor?Acil cevaplar mısınız?

Hyr 2 olsa bile kalmaz geçersiniz.. 1 Olursa o dersi vermeniz gerekir.. Dil anlatım 1 olursa sınıfta kalırsınız Msn Happy

Alıntı

Kardeşim Kesin Dimi? Bana E-okul Ortalama Yapmıyor Alamazsın Dediler İçimi Rahatlattın Ama Eminsin Demi İnş Çok Bekliyorum Bunu Almayı.

69,52 ler bile alabiliyorsa sende alırsın.. Msn Happy Çünkü bende 84,51 le almıştım taktiri.. O yüzden rahat söyledim inş. alırsın Msn HappyMsn HappyAlamazsan da üzülme.. Msn Wink

Alıntı
Gece Prensesi adlı kullanıcıdan alıntı

69,52 ler bile alabiliyorsa sende alırsın.. Msn Happy Çünkü bende 84,51 le almıştım taktiri.. O yüzden rahat söyledim inş. alırsın Msn HappyMsn HappyAlamazsan da üzülme.. Msn Wink

haklısın bu arada ben 90,00 la almıştım...Msn Happy

Alıntı
Teusa adlı kullanıcıdan alıntı

haklısın bu arada ben 90,00 la almıştım...Msn Happy

İlkokulda mı ben liseden bahsediyorm.. Sen daha bu sene girmiycekmisin liseye ? Msn Happy

Alıntı

arkadaşlar ben 9.sınıf öğrencisiyim benm ortalamam 64,4557143 böle bişey. teşekkür alabilirmiyim sizce??

Alamazsınız..Msn Happy

Alıntı

merhaba arkadaslar benim 4 tane 2 6 tane 3 2 tane 5 2 tane 4 var tesekkur alırmıyım

2niz ve 3ünüz çok olduğu için alamazsınız gibi gözüküyor ama kaçtan geldiğide önemli bunu da yazarsanız kesin cevap alırsınız benden Msn Happy

Alıntı

BENİM BİR 2 İM ÜÇ TANE 3 VAR GERİSİ DÖRT BEŞ ORTALAMAM 71 ÇIKIYO TEŞEKKÜR ALABİLİRMİYİM.

Alırsınız.. Msn Happy

Alıntı

slm ben lise 2ye gdiorum karnemde 2tane 2m var btanesi tarih diğeri bölüm dersi ortalamam 70i geçio tşk alırmıyımmm???

Alırsınız .)

Alıntı

benm altı tane ıkım war ama notum 3.62 tesekkur alabılırmyım

Alamazsınız..Msn Happy

Alıntı

Ben anadolu lisesinde okuyorum.not ortalamam66,117 acaba teşekkür belgesi alamaz mıyım?

Alamazsınızz..! Msn Happy

Alıntı

Selam arkadaşlar, ben 9.sınıfım başarı ortalamam 69,786(küsürattan emin değilim.) not ortalamalarımdan 45'den düşük not yok , teşekkür alamazmıyım? Bir tane 2'im , 8 tane 3'üm var, cevaplarınızı bekliyorum Msn Happy

Teşekkür alamazsınız gibi gözüküyor.. Ama bilgisayar yuvarlarsa ki alırsınız.. 8 tane 3 le alındığını hiç görmedim Msn Happy

Alıntı

Merhaba benim ortalamam 69.83 oluyor acaba teşekkür belgesi alırmıyım lütfen yardımcı olun bilenler cevaplasın Msn Sad

Doğru hesapladıysanız alırsınız..)

Alıntı

dil anlatım dersi baraj , belge almak için dil ve anlatım dersinin 55 den yukarı olması gerek diye blıyorum

Hyr 2 olduğundada alınıyor.. Ortalamaya bakılıyor Msn Happy
Son düzenleyen Safi; 30 Mart 2018 16:43