Alıntı
Misafir adlı kullanıcıdan alıntı ben 8. sınıf öğrencisiyim 2 1 ile sınıfta kalırmıyım?(Fen ve Teknoloji,İngilizce)
1. dönemde mi 1 di.. Bnm bildiğim kadarı ile ilkokulda sınıfta kalma yok
Alıntı
çaça adlı kullanıcıdan alıntı ben lise 1 de bir öğrenciyim anadoluda okuyorum geçme 3.00
birinci dönemin notları 2.dönemin kalma şeyini etkiliyomu
lütfen yardımcı olun
saygılar

Evet etkiliyor .. Örnek vereyim ;İngilizce 1.Dönem 3
dü 2. dönemde 1
oldu.. 3+1=4:2=2
Bu şekilde hesaplanıyor. Alıntı
Misafir adlı kullanıcıdan alıntı arkadaşlar ben 6 gidiyorm türkce 1 fen 1 ve sosyal 1 kalırmıyım sınıfta?
İlkokulda kalınmıyor.. Alıntı
Misafir adlı kullanıcıdan alıntı Ne olur yardım edin benim birinci dönem coğrafya=1, Matematik =1 , Geo=1 ,Fizik=1, Kimya=1 arkadaşlar coğrafya,kimya,geo 2.dönem 2 yaptım sadece matematik ortalama 40'tan yine 1 geldi ne olur yardımcı olun kalırmıyım ?
Kalmazsınız ama matematikten sorumlu olarak geçersiniz.. Ki inanıyormki çalışarak bunu da verirsiniz ortada sorun da kalmaz.. Sınıfı geçiyorsunuz
Alıntı
Misafir adlı kullanıcıdan alıntı arkadaşlar ben 5. sınıfım iki tane ikim var sınıfta kalırmıyım
Kalmzasınız
Alıntı
Misafir adlı kullanıcıdan alıntı kardeş anadolu öğrencisiyim 9 .sınıfım ve 3 tane birin var ortalama 63 geçiyormuyum
Sorumlu geçiyorsun..) Alıntı
Misafir adlı kullanıcıdan alıntı 1 tane birim var ve iki tane 0 var geçebilirmiyim
Kalırsın .. Öğretmenlerine kalmış. Alıntı
Misafir adlı kullanıcıdan alıntı arkadaşlar 5 tane 1 im var sınıfta mı kalıyorum
evet kalrsın
Alıntı
büşraaaaaa adlı kullanıcıdan alıntı 4 tane 1 im var sınıfta kalırmıyımm lütfen cvp bekliorumm
tabiki sınıkta kalırsın
Alıntı
Misafir adlı kullanıcıdan alıntı dil ve anlatım 1 ise ayrı yeten 6 tane 1 in varsa geçebilirmisin
sııfına gore değişebil mesela 3.sınıftaysan dıyelım geçersin ama 7.sınıf ve yukarı olduu için geçilemez
Alıntı
büşraaaaaa adlı kullanıcıdan alıntı 4 tane 1 im var sınıfta kalırmıyımm lütfen cvp bekliorumm
malesef canm kalırsın
Alıntı
Misafir adlı kullanıcıdan alıntı arkadaşlar bn 6. sınıfa gidiyorum 2 tane 1m war sınıftamı kalıorum
kalırmıyım
Alıntı
kalırsınız en az 3 zayıfla geçilir
Alıntı
aynen sınıfta kalırsın
Alıntı
kyle adlı kullanıcıdan alıntı Diğer notlarınız yüksekse sınıfta kalmazsınız. Yönetmelikte geçen bir madde'de şöyle diyor: "İlköğretim okullarında kalma esas alınmaz." Ortalamayı tutturduysanız sınıfta kalmazsınız.
Fakat yeni yönetmenliğe göre 5. sınıflarda türkçe 55in diğer dersler 45in altındaysa sınıfta kalırsınız tabi öğretmenler kurulu toplanıp puanlarınızı bazılarını yükseltir böylece teşekkür hatta takdire çok yaklaşmış olabilirsiniz 6. 7. ve 8. leri bilmiyom galiba onlarda öyle
Alıntı
kalmazsın eğer devamsızlığın yoksa ve bütün yazılılara girdiğsen kalmazsın kaç tane düşüğün olsa bile korkma geçersin