Arama

Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
21 Haziran 2011       Mesaj #118
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
merahaba ben çok garip bi insanım çocukken çok yerdim tırnaklarımı unutturdular ama parmağımın kenarından çıkan şeytan tırnağı denen şeyleri kopartıp kanatır yarayı büyütür bundan canım çok acımasına rağmen zevk alırım özellikle sıkıntılı stresli zamanlarda bunu çok yaparım bi açık yara görüym affetmem kocaman kız oldım 25 yaşında ama hala vazgeçemiyorum bu huyumdan son 7 aydır hayatımdaki sıkıntılar artınca kendimi hiç zaptedemez oldum bu seferde orta parmağımda tırnağımın yanındaki yara kapanmamaya başladı bu yara veya siğil gib şeyden orta parmağımın öbür tarafındada çıktı sonra yüzük parmağımda ve baş parmağımdada çıktı büyük değil ama kötü grünüyo çirkin doktora gittim 15 güne bir yaktı çok canım yandı 5 kez filan yaktırdım verrutol bi işe yaramadı onu kavlatmak gerektiğinden yara tazeliyodu ananem okudu ama fayda etmedi ya sol elimden nefret eder oldum sanki yok gibi davranıyorum geçsin bida söz yolmuycam ama geçmiyoMsn Sad napabilirim başka bu tavuk totosuna,hem bu yaktırmak zararlı mı? bu şey kötüye çevirir mi ya