Arama


mydarling24 - avatarı
mydarling24
Ziyaretçi
13 Eylül 2006       Mesaj #2
mydarling24 - avatarı
Ziyaretçi

Snowboard


MsXLabs.org

Snowboard2

Timo Dorukkaya Snowboard School Türkiye'nin ikinci büyük kayak ve snowboard merkezi olan Kartalkaya Dorukkaya Otel'de faaliyette bulunan bağımsız bir Snowboard Okuludur. Timo Dorukkaya Snowboard School 15 Aralık -15 Nisan tarihleri arasında, 6 adet yurtdışı ve yurtiçi lisanslı snowboard öğretmeni , 2 adet kiralama, bakım ve tamirat teknisyeni ve 1 informasyon sorumlusu ile uluslararası standartlarda snowboard eğitimi ve hizmetleri sunmaktadır.

Okulun eğitim programları APSI (Australian Professional Snowboard Instructors), CASI (Canadian Association of Snowboard Instructors), FSI (French Snowboard Instructors) kurs esaslarına dayanan 6 farklı seviyede kurslardan oluşmaktadır. Okul bünyesinde, akşamları ücretsiz olarak video destekli snowboard eğitim seminerleri organize edilmektedir.

Timo Dorukkaya Snowboard school bünyesinde bulunan Kiralama servisi, Bakım ve tamirat ünitesi, İnfo desk, Gösteri birimi ve Fun Park sayesinde, snowboardseverlere tüm imkanlar tek çatı altında sunulmaktadır.

Türkiyenin ilk ve tek snowboard parkı olan Fun park, okul tarafından sürekli tanzim edilen bir BoarderCross parkuru tarzında hazırlanmıştır. Park içerisinde zorluk dereceleri değişen muhtelif rampalar ve rail-table top-quarter pipe bulunmaktadır.
Son düzenleyen _Yağmur_; 19 Temmuz 2016 14:26 Sebep: kırık link