Arama

Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
29 Haziran 2011       Mesaj #135
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
Merhaba,

Ben digitürk ün eski bir üyesiydim. 2 yıllık paketim dolunca memnuniyetsizligimden dolayı tüm borçlarımı ödeyerek- bilhassa daha sonra gıyabıma bir fatura kesip kesmeyeceklerini sorarak ve kalan borcum olup olmadıgını sorarak aboneligimi iptal ettim. Hatta kartlarını verirken de ilişigim ya da herhangi bir borcum olmadıgına dair 3 nüshalı bir evragın kırmızı nüshası olmak üzere evrak aldım. Fakat aradan 1 yıl 2 ay geçtigi halde bana bir hukuk bürosundan bir mesaj geldi ve borcum oldugu söylendi. Buna benzer bir sahtekarlıgı yine türkcell den gördügüm için aboneligimi iptal ederken bilhassa bu konuda sordum ve evrak almak istemiştim. Ama yine de aynı sahtekarlıgı yaptılar.
Efendim, normal faturalarını ödedigim sürelerin içinde söylediklerine göre bir paket kullanımım varmış ve bunun farkları mı nerdi bunlar varmış ve bu da toplam 3 faturaymış (Eylül, Ekim ve Kasım 2009 tarihlerine aitmiş) ancak bunları Nisan 2010 da bitirdigim abonelik sürecimde de sonrasında da bildirmemişler ve şimdi tutup ta avukata vermişlerdir.

Bu konuda neler yapabilirim? Bana yardımcı olabilir misiniz?

Artık herhangi bir firmadan herhangi bir alışveriş yapmaya korkar, şartlanır oldum. Bu tiksindirici ayak oyunlarına karşı nasıl bir yola başvurabilirim?

Toplamda 31 tl lik borcu neden vermeyeyim üstelik te 3 ayrı ayda.. yani 10 tl 10 tl..!!!
şimdi bunlarla muhattabım.

İlginiz için teşekkürler.

İyi çalışmalar.