Arama

Özlem -1- [Arşiv] - Tek Mesaj #480

Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
13 Eylül 2006       Mesaj #480
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
ÖZLÜYORUM

Seni gördüm karşımda,en umutsuz günümde,en mutsuz günümde. yüzün öyle güzeldiki ay parçası gibi.. insan iki günde ölümüne sevdalanırmıymış?derdim hep. evet sevdalanırmış seni tanıyınca anladım bunu. seni tanıdığımın ikinci günü delice aşık biri olarak dolaşıyordum etrafta. yüzüme yansıyan gülümseme bile değişmişti oda aşığım diye haykırıyodu etrafındakilere gülümserken. uçuyordum seninle. yaşamak negüzelmiş,ben hiç yaşamamışım diyordum dostlarıma. masallar diyarında geziyordum seninle beraber. Ama bizim masalımızda kötü insanlar yoktu kimse giremezdi aramıza,sen öyle demiştin.Okadar güveniyordunki sana ayrılmayacaktık hiç,inanmıştım buna... bir insan bukadar mutlu edilebilirmi diye düşünürdüm seninleyken,hayır hiç bir sevgili,sevgilisini senin beni mutlu ettiğin kadar mutlu edemezdi... zaten senden önce bukadar mutlu olmamıştım hiç. nasılda bakardın gözlerimin içine kaybetmekten korkar gibi beni,ben senin gözlerinin içine öyle bakmadığım içinmi gittin? Ah bilseydim gideceğini önüne dikmezmiydim bütün engelleri? Ama sen söz vermiştin gitmicektin inandım kimselere inanmadığım kadar,güvendim kendime güvenmediğim kadar. neden gittin ay yüzlüm neden???
oysa nekadar mutluydum seninle,ağlamayı unutturmuştun bana sadece gülmekti tek dostum.. gittin ağlamak oldu tek yoldaşım.. Hala düşünüyorumda nasıl ayrıldık biz nasıl kıydık birbirimize? Hele sen nasıl kıydın bana? Sen yüzüm asıldığında bile saatlerce arardın beni üzülme kıyamam sana derdin? söyle nasıl kıydın bana? aylar geçti gittiğinden beri ne bir selamını,ne bir merhabanı duymadım? Yapma bunu bana felç oluyor yüreğim hatırladıkca dönmeyişini.....
kimse için ağlamadım bukadar,kimse için kanatmadım yüreğimi,hele kimse için isyan etmedim ALLAH,a. sensizlik kor olup yakıyo içimi,sensizlik ölüme götürüyo bedenimi. Dön çarem,yaşama sebebim,gülüşüm,mutluluğum dön... ben hala bıraktığın yerde bekliyorum seni... Değişen tek şey aşkım oldu,hayır hayır bitmedi sana olan sevdam aksine daha çok çoğaldı.. Biliyorum ay yüzlüm geleceksin,bildiğim için bu bekleyiş.. Sende biliyorsun hala seni beklediğimi ve delice sevdiğimi. döneceksin dimi masum yüzlüm geleceksin dimi? Sen nerdesin bilmem ama ben hala ayrıldığımız yerdeyim.. bekliyorum işte böyle pervasızca,gözyaşlarımla dönmeni.. gel neolur daha fazla bekletme beni.. Gelde sustur yüreğimin feryadını. Dinsin sensizlikte alev alev yüreğimi yakan hasretin,dinsin sızılarım,acılarım,haykırışlarım dinsin. Kimse dokunmasın tenine,sakın kimse tutumasın ellerini dayanamam bilirsin buna.. Kimseyi yakıştıramam yanına,kimse sevemez,seni sevdiğim gibi...

BEKLİYORUM DÖN ARTIK GERİ........