adımı yazmak istemiyorum filmi izlemek istemiyordum ama gecen seneden beridir bende de bu sekil olaylar var aynısnı gördüm .. bu varlıkların ne oldugunu arkadasınız en basta belirtti ve ismini kullanmak istemiyorum . musallat oluyorlar .. allahu teala onlara yemin ettirmisti kendiniz dısındaki canlı varlıklara musallat olmayacaksınız diye ama onların da adem oglu gibi iyi ve kötü müslüman ve kafiri var. bana gelince ben 25 yasıma yeni girdim gecen seneye kadar farketmemistim aynı saatte uyanıyordum namazımı kılar ibadetimi yapardım. bir kızı sevmistim o da beni seviyordu ama kızın annesi ve babası vefat etti aynı gun bir kız kaldı onuda amcasının yanına memlekete gönderdiler. sonra yani gecen sene evlilik asamasına geldim kız arkdasım yeni ehliyet almıstı ve 3 seritli bos yolda kaza yaptıgını söylediler görgü tanıkları .. yeliz artık kimseyi hatırlamıyor , konusrkende bi sey dedigini sanıyor ama ne dedigi anlasılmıyor .. Ve bu sene is yerindeydim artık tek aklıyordum arkdaslarımdan ünv evinde ayrılmsıtım . 3 kata lavaboya cıkmak istedim gündüz vaktiydi , arkdamda ses duymadım ve kulagım sese oldukca duyarlıdır. tuvalete geldim kapıyı kapatmak istedim biri vardı yesil elbiseli birisi kızdı uzun siyahsacları vardı uzun elbisesi vardı. ben kapıyı actım yoktu . tuvaletimi falan unuttum dısarı hızlı adımlarla cıktım kim olduguna bakmak icin. imkansızdı dukkanda iki erkek musteri vardı ikiside siyah ve koyu elbiseliydi. o gece uydum ruyamda onu gördüm ben onu dudagından öpüyordum bu evlilik anlamına gelir ama isler daha kötü oldu gece uyku oranım günde 1 saat . gece yatarken felak ve nas surerleri ile birlikte ayetel kürsi okumaya basladım sagıma donup yatardım. uyuytmuyoru devamlı dolasıyor gülüuyordu. ondan korkmamı istedigin bildigim icin onunla yasamayı kabullenmeye karar verdim. artık korkmuyorum ama siz korkacaksınız belki onu gördüm bi kac kez gördüm. beni birkez ölümden kurtardı. hala da görüyorum. inanmak zorunda degilsiniz ama inancınız varsa kızabilir