Arama

Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
4 Temmuz 2011       Mesaj #69
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
arkdaslar geldiklerini anlarsınız .size ufak bir ayrıntı peygamber efendimiz asla kemik yada deve pisligi ile taharet almayın demistir. cunku onları yiyecek olarak vermisti cinlere. ve cinler köpek agac gibi canlıların kılıgına girebilirler.. iyi düsünün bir köpek kemiğini saklıyor aslında gerek yoktur , onlar beslenecek seyi bulabilirler.. bu tarz birsey görürseniz farkedin size ufak bi ayrıntı bunu nerden biliyorum. bana da musallat var bir cin bir kız .. onu görüyorum içimde onun güzel oldugunu dusunmemi saglıyor bana vesvese veriyor ama gerekte güzel degil.. gecen seneden beri sık görmeye basladım .. iki kez evlilikten döndüm nasip olmadı demistim 25 yasındayım ve böyle giderse olmayacakda . beni annem teyzem ve babam hocaya götürdüler onu içeri almayın demis. şerrinle gelme dedi bana ben bi sey yapmadım ama rüyada birlestiniz onunla dedi bi sey anlamadım bana sacma geldi .. ama dikkatli olun.. şimdi her gece kabular görüyor aynı satlerde uyanıyorum size tavsiyem allaha sıgının .. ayetel kürsi , 3 kere felak ve nas okuyun yatarken. pesinden allahım beni her türlü kazadan , beladan , her türlü kötü gözlerin şerrinden , şeytan şerrinden , cin şerrinden emin ve muafaza et yarabbi diye dua edin. benm gibi musallatınız varsa kabus göreceksiniz büyük ihtimal ama siz daima bunu yapın sizi korkutmasına izin vermeyin.. cunku cilesini veren RAB şifasını da veriyor sabırla bitecek insallah ...