Arama


britneyspears99 - avatarı
britneyspears99
Ziyaretçi
6 Temmuz 2011       Mesaj #109
britneyspears99 - avatarı
Ziyaretçi
Piercing Nasıl Yapılır?
1-) Beğendiğiniz piercing,makas,pens steril makinasında 300 derecede 20 dk bekletilir.
2-) Steril tek kullanımlık eldivenler takılır.
3-) Piercing yapılacak bölge batikonla temizlenir.
4-) Delim aşamasında delim bölgesi pens ile tutturlup intiraket ile delinir.
5-) Pens delim bölgesindeki kan dolaşımını durdurduğu için acı hissi sıfıra iner.
6-) Piercing takılırken intiraketin içinden geçtiği için kesinlikle kanama olmaz.

Piercingin Zararları
Piercing takma işlemi uzman olmayan kimseler tarafından uygulanırsa birçok riskler ile karşı karşıya kalınılabilir. Örneğin Kulak kıkırdağı iltaaplanabilir, kaş ya da kulak gibi bölgelerde sinirler bölünebilir. Bütün piercinglerde, bölgesel şişiklikler oluşabilir. Bu şişiklikler belli bir zaman sonra tekrar yok olurlar. Özellikle bayanların tercih ettiği Göbekdeliği piercing'in yarattığı şişikliğin tekrar inmesi bazen yarım yıl sürebilir. Anüs bölgesinde yapılan piercing'ler bazen kronik iltaaplanmalar yaratabilir.


Dil piercing'i ile oynamaktan oluşan diş yıpranması.Ağıza takılan piercinglerde uzun vadeli hasarlara yol açabilecek bir potansiyel vardır. Örneğin Dil piercing'i belli surat ifadelerinde damağa, diş etine ve bunun altında bulunan Alveolar-kemiğine bastırılır. Bu kemik basınç oluştukça yıpranıp azaldığı için, bunun sonunda dişler dökülmeye başlıyabilir.

Penisin başına takılan Prenz Albert piercingi, eğer 2mm'den daha ince ise deriyi kesebilir. Bunun gibi diger Piercinglerde zora gelince, deriyi kesebilirler. Iltihaplanması hala geçmemiş olan Intim-piercingler cinsel ilişkide, Hepatitis-B ve AIDS gibi cinsel hastalıkların daha kolay yayılmasına yol açabilirler.

Ayrıca -10 dereceden daha büyük soğuklarda, piercing bölgesel donmalara yol acabilir.