Arama

G-Man - Half-Life - Tek Mesaj #1

AndThe_BlackSky - avatarı
AndThe_BlackSky
VIP VIP Üye
6 Temmuz 2011       Mesaj #1
AndThe_BlackSky - avatarı
VIP VIP Üye
Half-Life oyun karakteri G-Man, G-Man kimdir, özellikleri nelerdir?

G-Man Half-Life (seri) karakteri
MsXLabs.org

250px HalfLife GMan

G-Man, Valve Corporation tarafından geliştirilen FPS oyunu Half-Life serisinde yer alan hayali bir karakter. Michael Shapiro tarafından seslendirilmiştir.
Seri boyunca karakterlerle aynı saftaymış gibi davranır ve kendi isteklerini yaptırır.

Özellikleri

Kendisi, davranışları ve yetenekleri dışında, takım elbisesi ve elinde taşıdığı çantası ile tanınmaktadır. Bulunduğu konum, amacı seri boyunca açıklanmayarak, bugüne kadar gizemini korumuştur. Gizemli doğası onu Half-Life'ı temsil eden simgelerden birisi yapmıştır. G-Man Xen'den Gordon'a yardım etmesi için onu elçi olarak çıkarmıştır. G-Man'in gerçek adı bilinmemektedir.

Varlığı

Half Life serisinin ilk oyununda Gordon Freeman'ın Xen'deki yoketmeye çalıştığı Nihilanth, Gordon'a sen insansın... (G-Man'ı göstererek) ...ama o insan değil demiştir. Half-Life 2: Episode 2'de Alyx Vance baygınken kulağına bir şeyler fısıldamış yeri geldiğinde bunu Eli Vance'a söylemiştir. Yine aynı bölümde Eli Vance, G-Man için Gordon'a ortak arkadaşımız demiştir.

Oyun İçi Görünüşleri

G-Man, Half-Life serisinin tüm oyunlarında görülür.

Half-Life

G-Man, ilk kez Freeman, Black Mesa'daki C Sektörü'ne varmadan deneyden önce görünür. Kilitli bir kapının ardında bir bilim adamıyla konuşur.Oyunda ilerledikçe çıkmaz sokaklarda ve boş koridorlarda da görünmektedir. Gordon Freeman, oyun sonu canavarı Nihilanth'ı mağlup ettikten sonra onu Xen'den çıkarır ve bir konuşma yapar.

Vikipedi, özgür ansiklopedi
BEĞEN Paylaş Paylaş
Bu mesajı 1 üye beğendi.
Son düzenleyen nötrino; 26 Haziran 2013 17:59