hanımlar şimdi dikkatle okuyun, aşağıdakilerin
tersini yaparsanız kazanırsınız..
- Tanışır tanışmaz anne olma isteğinizden, evliliğin ne kadar kutsal bir kurum filan olduğundan bahsedin.
- Sevgilinizle birlikteyken her gördüğünüz adama ‘ayy ne kadar yakışıklı’ deyin.
- Yeri geldikçe yeni medeni kanun’ un kadınlara getirdiği haklardan, mal ortaklığından filan söz açın.
- Beni ne doktorlar, ne avukatlar, ne büyük şehir belediyesi memurları, ne hackerlar, ne Amerikalılar istedi de ben tenezzül etmedim, nakaratını bol bol kullanın.
- Sık sık mum ışığında yenilen yemeklerden, çiçeklerden, danslardan, romantizmden bahsedin.
- Artık ciddi bir ilişki istiyorum cümleniz, sohbetlerinizin başlangıç cümlesi olsun.
- Çevrenizdeki her evli çiftten övgüyle bahsedin, mutluluklarının evliliklerinden sonra tavan yaptığından dem vurun.
- Eğer evliyseniz bilgisayar istiyorum, chat yapmak istiyorum diye tutturun.
- Yemek, bulaşık, çamaşır, temizlik gibi ev işlerini kadın ve erkeğin eşit olarak paylaşması gerektiği gibi sinir bozucu taleplerde bulunun.
- Erkeğinizin en gıcık olduğu futbol takımını tutun.
- Maaşının ne kadar düşük olduğunu, akranlarının çoktan köşe olduğunu yüzüne vurun.
- Yemeğin altını kapatmayı unutun, pilavı lapa yapın, yumurtayı kömürleşmeden sofraya koymayın.
- Birlikte dışarıya çıktığınızda ya da onun işyerini ziyarete giderken mini minnacık etekler giyinin, göğüslerinizin çatalı görünsün.
- Aranızda çıkacak her tartışmayı zırıl zırıl ağlayarak tiyatral bir havaya büründürün.
- Bu yaz şartlar ne olursa olsun Dubai’ de 15 günlük bir tatil yapmak istediğinizi söyleyin.
- Yukarıda bahsi geçen tatili tek başınıza yapmak istediğinizi söyleyin.
- Daha etkili bir sonuç için, yukarıdaki tatili işyerinizden bir erkek arkadaşınızla yapmak istediğinizi söyleyin.
- Tatilden hamile dönün!
- 10 dakikada bir ‘beni seviyor musun?’ deyin.
- Kendi burcunuzla onun burcunun evlilik için biçilmiş kaftan olduğunu söyleyin.
- Yükselen burçlarınızın da çok uyumlu olduğundan dem vurun.
- “Şimdi olmaz”, “burada olmaz”, “giyinik olmaz”, “çıplak olmaz” gibi sonu ‘olmaz’ ile biten cümleler kullanın. - “Evinizdeki kedinizi, köpeğinizi severken ‘bak babası ne kadar şiriiiiiiiiin” türünden aile kavramını anımsatıcı dokundurmalarda bulunun.
- Kalabalık ortamlarda dolaşırken her bebek görüşünüzde ‘hayatım ne dersin bizim de böyle tatlı bebeklerimiz olacak mı?’ deyin.
- Hiç değilse ayda bir kez ‘hayatım pedim bitmiş de, bir koşu gidip marketten alıp gelir misin?’ deyin.
- Bulaşık yıkarken çaktırmadan yeteri kadar bardak, tabak kırın.
- Renkli ve renksiz çamaşırları birlikte yıkayın.
- Ayda bir banyo, yılda bir de ağda yapın.
- Gözlerin bana ilk aşkımı hatırlıyor, gibi kesin tesirli gıcıklık cümleleri kurun.
- O, Matrix’ e gitmek istiyorsa, siz kesinlikle Piyanist’ e gidilecek diye tutturun.
- O, Gülhane Parkı’ nda ekmek arası köfte yiyelim diyorsa, siz kesinlikle Laila’ da göbek atmak istiyorum, diye ciyaklayın.
- O, belediye otobüsüne binmek istiyorsa, siz kesinlikle yanınızdan geçen ilk taksiyi durdurun.
- O, manavdan iki kilo elma ve üç kilo portakalla gelmişse, siz ‘hani benim avakadoooooom?’ diye feryet figan eyleyin.
- O, ‘sana aşığım’ dediği zaman siz ‘ha öyle mi?’ diye karşılık verin.
- O, ağaca kalp işareti ve isimlerinizin baş harflerini kazırken siz ‘yazık güneh değil mi ayol ağaca?’ deyin.
- O esmer ise asıl tipinizin ‘Nuri Alço’ olduğunu yok hayır sarışınsa Erol Taş’ ın hayranı olduğunuzu söyleyin.
ALINTIDIR....