Arama


ener - avatarı
ener
Ziyaretçi
8 Temmuz 2011       Mesaj #9
ener - avatarı
Ziyaretçi
Alıntı
Misafir adlı kullanıcıdan alıntı

zeytinburnu imam hatip kaç istiyo lütfen acillll 77 bnm puan

011-ÖSYS Diploma Notu Toplama işlemleri için belirlenen tarihler aşağıdadır:
  • 2011-ÖSYS adaylarının ağırlıklı ortaöğretim başarı puanlarının hesaplanmasında kullanılacak olan diploma notlarının Okul Müdürlüklerinden toplama işlemleri 16 Haziran 2011 tarihinde başlayacaktır.
  • Okullar, bu sistemi kullanarak 2011-YGS’ye giren diploma notunu girdikleri son sınıf öğrencilerinin YGS sonuçlarını görebileceklerdir.
  • Okullara bilgi girişi için sistemin açılması, okulların bilgi girişi işlemlerini tamamlamaları ve İl Milli Eğitim Müdürlüklerine listelerini teslim etmeleri 16-24 Haziran 2011 tarihleri arasında yapılacaktır.
  • Adaylar, bilgilerini http://ais.osym.gov.tr adresinden veya 25-26 Haziran 2011 tarihleri arasında kendi okullarının astığı listelerden kontrol edebilecekledir. Okul Müdürlükleri, bilgilerinde düzeltme gereken adaylar için 27-29 Haziran 2011 tarihleri arasında ek güncelleme yapacaklardır.
  • İl Milli Eğitim Müdürlüklerinin okullardan gelen listelerin bir nüshasını en geç 5 Temmuz 2011 tarihine kadar Merkezimize ulaştırmaları gerekmektedir.

İl Milli Eğitim Müdürlükleri ve Okul Müdürlükleri, işlemlerini http://okul.osym.gov.tr adresinden yapacaklardır. Kullanıcı bilgilerini hatırlamayan okullar bilgilerini bağlı bulundukları İl Milli Eğitim Müdürlüklerinden öğrenebileceklerdir.


kaynak
BEĞEN Paylaş Paylaş
Bu mesajı 1 üye beğendi.