Arama

ThinkerBeLL - avatarı
ThinkerBeLL
VIP VIP Üye
21 Temmuz 2011       Mesaj #4
ThinkerBeLL - avatarı
VIP VIP Üye
Alıntı
Misafir adlı kullanıcıdan alıntı

Bilindiği üzere görevi biten tüm canlı varlıklar yok olur.Bu dünyada ve ahirette hiç bir varlık boş yere yaratılmamıştır.Her varlığın bir görevi var ve biten yok oluyorsa CEBRAİL ALEYHİSSELAM ın görevide peygamberlere vahih getirmekti ki bu görev peygamber efendimizle (S.A.V) son bulduğuna göre bu büyük melek şimdi nerde yani ölümü (yokmu oldu) insanların uyanacağı gün ilk mezardan kalakan peygamber efendimiz (S.A.V) olacak ve kaldıran CEBRAİL A.V olacana göre ölümü bu melek yoksa diri ama yüce yaradanın katında beklemedi.

Peygamber efendimiz (S.A.V) Cebraile sorar ben öldükden sonra sen ne olacan oda : ben kıyamete kadar yok olacam demiş ve yeniden dirilişde seni mezardan ben cıkaracam demiş diye duydum bundan ötürü bu soruyu sorma ihityacı hissettim bilgi verirseniz sevinirim.

SAYGILARIMLA

İşitsel yollarla edinilen bilgiler kesin bir kanıta, bir kaynağa dayanmadığı sürece geçerli değildir. Böyle bir soruya verilecek cevaplar ise sadece tahminlerden ibaret olacaktır. Zira varlıkları ve görevleri, Kur'an-ı Kerim'de ve Peygamber efendimiz dahil peygamberlerce bildirilmiş olan meleklerin şu anki durumları, konumları, halleri ile ilgili bilgiler nübüvvetle birlikte son bulmuştur.
BEĞEN Paylaş Paylaş
Bu mesajı 2 üye beğendi.
Tanrı varsa eğer, ruhumu kutsasın... Ruhum varsa eğer!