Arama


Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
26 Temmuz 2011       Mesaj #1
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
merhabalar benim söyle bir magduriyetim bulunmakta....

evlenecegimden dolayı 25 mayısta bir ev kiraladım ve EVDE ELEKTRİK VE SU AÇIK DURUM DAYDI.. temizliktir mbilya vs taşınma yerleşme ve (eşim başka bir şehirden) oradaki düğün buradaki düğün balayıdır derken taki 14 temmuzda kesilen 300 tl lik elektrik faturasına kadar biz toputopu eve iki hafta maksimum 3 hafta kaldık.
Ev sahibi evin herhangi bir borcu olmadıgını ifade etti bende ona inanarak 4 temuzda elektriği üzerime almıştım.
şöyle bi durumda war benden önce hiç obenelik yapılmamış bu eve tedaştan bunu ögreniyorum sonradan.

ev sahibim evi mart ve ya nisan aylarında evde 3 ay kadar oturan ilk sahibinden almış bu elektrk sayacıda evin ilk sahibi tarafından takılmış nasıl biliyorsun derseniz tedaş saat bozuk olabilir garanti belgesini getir dedi garanti belgesini ev sahibine sordum oda yanımda evi aldıgı ilk ev sahibini aradı ve onlara sordu..bulamadılar dolayısıyla..

aslıda bu olanları ev sahibiyle diil de wekalet werdiği avukatıyla ugrasıyorum ...

ve bu avukat çok yaramaz bi insan herzaman üste cıkmaya calışıp yok bilmem evi biz borç suz aldık hiç bi borcu yoktu bu elektriği siz kullandınız siz ödeyeceksiniz falan filan kavga kıyamet ben şimdi evden cıkıyorum bu olay yüzünden...

ayrıca bu elktrk sayacı evin ilk sahibi tarafından takılıp satılacam diye abonelik almadan kullanıp sattıgı apaçık ortada tedaş obeneliği bulunmayan bir eve nasıl futara kesebilirki bu evin borcu olmasın nasıl ödensin ..

bana bu konuda yardımcı olabilecek biri varsa lütfen yardım edin yasal yollara baş vursam benim haklılık payım ne olur ben bunlardan nasıl bi hak talep edebilirim...şimdiden tşkler