Arama

nicely - avatarı
nicely
VIP VIP Üye
1 Ağustos 2011       Mesaj #9
nicely - avatarı
VIP VIP Üye
Alıntı
Misafir adlı kullanıcıdan alıntı

bende hristiyanım ve bunun islam alemince hoşnut karşılanmayacağını biliyorum çünkü onların bakış açısı dar ve yobaz bilmemne gibi şeyler söyleyebilirler.

Arkadaşım bence sen yanlış düşünüyorsun ben kendim müslümanım ama benim hıristiyan olan arkadaşlarım var ve onlarla gayet iyi anlaşıyoruz tabiki herkesin inancı kendine bu kul ile Allah arasında olan bir konu bence kimse kimseyi küçümseyemez benim yahudilerle çalışma hayatım oldu ve çok memnundum hak yemez ve yedirmezler ayrıca bize karşı gayet saygılı ve bizde onlara karşı saygılı idik önemli olan sevgi saygı ve insanlık görevi bence din konusunda ise isteyen istediğine inanabilir herkes birbirine saygı duymalı ve küçük görmemeli sonuç olarak bizi yaratan bir tek YARADAN var buna ALLAHTIR.
İlahi dinleme konusunda ise kim hangi ilahiyi seviyorsa tabiki dinleyebilir hiç kimse bu konuda yargıda bulunamaz bence

İSLAMIN İSE EN BÜYÜK ÖZELLİĞİ HOŞGÖRÜ SEVGİ VE SAYGIDIR.
Buna uymayanlar ise işlerine geldiği gibi davranan islamın gereğini yerine getirmeyen göstermelik kişilikten başka bir olay değildir.
BEĞEN Paylaş Paylaş
Bu mesajı 1 üye beğendi.
Birbirimize tutundukça ;Bıçakların ucu kapanacak.. ~Smiley9TenderMsn Inlove