Arama


Gece Prensesi - avatarı
Gece Prensesi
Ziyaretçi
2 Ağustos 2011       Mesaj #26
Gece Prensesi - avatarı
Ziyaretçi
Alıntı
Misafir adlı kullanıcıdan alıntı

Ben kuzenime aşık değilim fakat 17-18 yaşlarında hep sevişirdik ve ondan hoşlanıyordum, hala da hoşlanıyorum. Eskiden her tatilde beraber olurduk fakat büyüdükçe aramıza mesafe girdi ve artık sıradan bir kuzen/arkadaş gibiyiz. Aslında ikimizde olanları unutmadık fakat unutmuş gibi yapıyoruz ve hiç söz etmiyoruz. Fakat o hala güzel, bakımlı ve seksi tabi. Ama bir daha gelse ve istese onunla tekrar birlikte olurmuyum bilmiyorum, çünkü her birliktelikten sonra vicdan azabı çekip kendimden nefret etmiştim fakat hiçbir zaman duygularıma hakim olamadım. Dokunsam olmaz, dokunmasam olmaz modundaydım.

Her neyse, ona karşı tutkulu bir aşk beslemesemde her zaman hoşlandım, sevdim ve kuzenim olmasa onunla uzun ve dolu bir birliktelik yaşayabilirdim. Kapalı kapılar ardında gizlice elleşip sevişmezdim en azından.

Berbat ve çok tiksindirici bir durum. İkinizde çok hatalısınz. Ar namus denen bişy kalmamış sizde. Üstelik akrabasınız. Ve sen hala onu düşünüyorsun. Gerçekten çok çok ayıp. Sizin ilişkiniz ergenken olmuş ve artık yaşınızı başınızı almış gençlersinz. Bu durumu unutup yoluna bakmalısın. Senin için birşey farketmez belki ama o ilerde kötü şeyler yaşayabilir..!
BEĞEN Paylaş Paylaş
Bu mesajı 2 üye beğendi.