Arama


Efulim - avatarı
Efulim
VIP VIP Üye
11 Ağustos 2011       Mesaj #23
Efulim - avatarı
VIP VIP Üye
Alıntı
Misafir adlı kullanıcıdan alıntı

rüyamda cok fare gördum ama bu farelerin gözleri kirmiziydi.bir yada birkac kisi bu tur fareleri kafes icinde mahalle aralarina birakiyorlar bu fareler de herse saldiriyor ama isirilan kisilerin ne oldugunu bilmeye calisiyorum. kacmaya calisiyoruz sanki bu fareler cok akilli kisilerin arabalari durdugu zaman arabalara saldiriyor bos bir an yada acik bir yer bulmaya calisiyor saldirmak icin ben ve yanimdakiler deniz yoluyla kacalim diyoruz ama yiyecegimiz yok markete giriyoruz telle cevrelemis dukkan sahibi girmesin diye fareleri bol alisveristen sonra arabayla kacarken o kisilerin baska mahalleye yine fare birakirken görduk adami takip edip onu konusturduk onlara saldirmamasinin sebebi ne dedim biz parmagimiza yuzuk takiyoruz nasil dedik gösterdigi yuzukleri takan kisilere saldirmiyormus onlardan birileri saniyorlarmis yuzuk ise kahverengi bir akik yuzuge benziyor du

Fare Rüya Tabiri (Rüyada Fare Görmek)
FARE: Rüyada fare görmek, içi de dışı da çirkin bir kadınla ta­bir olunur. Eğer görülen farenin rengi, fare renginde değilse, kadı­na değil, içi ve dışı çirkin bir erkeğe delâlet eder. Bir kapan ile fa­re tuttuğunu gören, hile ile bir kadını kandırıp onunla evlenir. Fa­relerin zararlı bir şey yaptıklarını görmek, hem ömrünün hem ma­lının eksileceğine delildir.

Rüyada Akik Taşı Görmek
Rüyada akik taşı görmek zengin ve ticaret yapan kişilerle tabir olunur. Rüyada kendisine bir akik taşı verildiğini gören, zengin bir tüccarla dost olur. Kendisine ait akik taşını kaybettiğini gö­ren böyle bir ahbabdan ayrılır. Bir çok akik taşları olduğunu görmek, mal ve nimete delâlet eder.

Son düzenleyen Safi; 30 Mart 2018 20:03
Sen sadece aynasin...