Arama

Kıraç - Tek Mesaj #35

_cesminaz_ - avatarı
_cesminaz_
Ziyaretçi
23 Ağustos 2011       Mesaj #35
_cesminaz_ - avatarı
Ziyaretçi
KIRAÇ ANADOLU SEFERİNİ TAMAMLADI,
YENİ ALBÜM KAYITLARI BAŞLADI...


Her yaz olduğu gibi bu yaz da yoğun bir konser turu ile Anadolu’nun pek çok yerini dolaşan Kıraç, İstanbul'a döndü... Turne kapsamında farklı şehirlere giderek Türkiye’nin dört bir yanındaki dinleyenleriyle buluştu.

Yaz boyunca hayranları ile bi
r araya gelen Kıraç, bu yaz verdiği konserler için: “Konserler benim en büyük enerji kaynağım. Dinleyicilerim ile yüz yüze olmanın gücünü başka bir şeyle kıyaslayamam. Kendi başıma söylediğim şarkının benim için bir birimlik duygusu var ise sahnede o duygular bir anda onbinlerle çarpılıyor. Ömrüm yettiği sürece onlarla göz göze şarkı söyleyeceğim.” dedi.


dsc02127sd3


Albüm büyük bir Sürpriz ile geliyor...

Kıraç, yoğun konser serisi ile sevenlerine Ağustos ayı için vaat ettiği albümü geciktirmiş olsa da albüm piyasasına getireceği yenilikle müzik severlerin gönlünü alacağını söylüyor. Albümün ilk planlamalarına göre Ağustos'a yetişeceğini düşündüğünü söyleyen Kıraç, peş peşe gelen yoğun konserlerin albüm için planladığı süreci biraz uzattığını dile getirdi. Albüm için çok özel bir sürpriz ve yenilikle dinleyicinin karşısına çıkacak olan Kıraç, albümün piyasada olacağı tarih ile ilgili “Kışa kalmayacak” demekle yetinip şu an kesin bir tarih vermiyor.

KIRAÇ yeni albümünün stüdyo kayıtları sürerken diğer taraftan konserlerle sevenleri ile buluşmaya devam ediyor;


Eylül ayı konserleri;
03 EYLÜL 2011CUMARTESİ Tosya/ KASTAMONU
09 EYLÜL 2011 CUMA Etimesgut/ ANKARA
10 EYLÜL 2011 CUMARTESİ Söğüt/ BİLECİK
11 EYLÜL 2011 PAZAR Divriği/ SİVAS
BEĞEN Paylaş Paylaş
Bu mesajı 2 üye beğendi.