Arama

Bilgisayar Teknik Destek - Tek Mesaj #79

CrasHofCinneT - avatarı
CrasHofCinneT
VIP Pragmatist Çılgın Zat...
24 Ağustos 2011       Mesaj #79
CrasHofCinneT - avatarı
VIP Pragmatist Çılgın Zat...
Alıntı
Misafir adlı kullanıcıdan alıntı

pc de bazen bi dosya yüklerken yükleme ekranı kayboluyor. yükleme ekranı derken ani birşeyi yüklerken %1 %2 %3 diye dolar ya orası kayboluyor ve kurmuyor. bilgisi olan varmı nasıl çözebilirim

Alıntı
siyahcellad adlı kullanıcıdan alıntı

mrb arkdaslar lutfen yardımcı oolun bana yazdıgımı ıyı okuyun ..... Şimdı gecende bılgısayarım dondu ve bende bılgısayarın tusundan kapattm her zaman baslattan kapatıodum her neyse pc yı tkrar actım controller falan ffılan yazıodu allta ıse okuma hatası yenıden baslat ctrl+alt+del yazıoydu bende yenden bslttm 2 3 dene sonnda acılmaya basladı sonra ıse asama1 asama 2 asama 3 falan vardı. ustte ıse c uzerındekı dosayalar denetlenıyor felan dedı . sonra acıldı pc . eskısı gıbıydı . aksam oldu kapttm sabah bı acdm pc ye aynı format atılmıs gıbı hıc porgram yok neyse hepsnı yukledım oglen kapattm geldm aksam actım gene oyle tam acılırken ksısel ayarlarınız yuklenıyor dıyorken bısey gelıo kısısellestırlmıs ayarlarınız yuklenıyor dıo ve bısey yazıo oturumu kapattgınızda kısısel ayarlar eskısne doner dıo . ve dogruda kapattm sbah acdm obur yukledgm programlar yok .. lutfen sorunun neden kaynaklandıgnı yazn buraya .. lutfen arkdaslar cevap beklıyorm

Sistemleriniz çökme noktasına gelmiş gibi, bakım yaparak düzeleceğini sanmıyorum, format atın Windows 7 Sp1'li temiz bir sistem kurun.
BEĞEN Paylaş Paylaş
Bu mesajı 1 üye beğendi.
Ölmediğine sevindim, hala acı çekebiliyorsun...