Ben iki hafta once oldum bu ameliyati.Ameliyat bittikten yani narkozun etkisi gecip tuvalete kalkabilbikten ve bir seyler yiyebildikten sonra eve ciktim.Agri sizi yok.Sadece tamponlar biraz rahatsiz edici okadar.Ilk gece biraz uyuma problemi yasadim.Ertesi gece daha rahat uyudum.Tavsiyem gun boyu basiniz dik konumda kalsin ki icerdeki akinti gollenme yapmadan burundan asagi aksin.Tamponlar alinirken once icerkeki kanallari cekiyorlar hic aci duyulmuyor.Sadece burun biraz hassas oldugu icin her sey acitacakmis hissi olabilir ama rahat olun doktor can acitma amacli yaklasmiyor.Sonra burnu hafifce islatip birkac dakika icerdeki tamponun yumusamasini bekliyoruz.Tamponlar yumusayinca usta bir doktor eli (ki benimki ultra light idi) sarap mantarini ceker gibi tik diye cekiyor.Orda aci yok sadece burnun en tepesinden dibinden cekilen tampon hassasiyet yapiyor olay bu.Bir de icinizden "Aci yok" deyin surekli

Doktorum beni tebrik etti.Kendisi cok daha iri saglam yapili beylere bu ameliyati yapmis ama benim gibi bir bayandan boyle sakinlik gormemis,guven duymus rahat calismis.
Sonra nefes aldim derin derin,sanki oksijen sarhosu oldum,cok hosmus nefes alabilmek boyle.
Iki gun sonra pansumana gittim,sumkurmeye genzimi temizlemeye basladim.
Korkulacak ve buyutecek hicbir sey yok.