Alıntı
Misafir adlı kullanıcıdan alıntı bütün mesajların çoğunu okudum.....şunu diyebilirim bende bir kızı çok sevmiştimm yatarken onu düşünüo ders çalışırken onu düüşnüyom amaa kız birazz bozuk olduğu için unutmaya çalıştımmmm ve başardımmm çok zor olduu ama......şimdi ise başka bir kızdan hoşlanıyom şunu diyebilirm birisini günde 5den fazla hatırlıyorsanız hoşlanıyorsanız demektirrrr....bende sürekli onu hatırlıyommmm ....kız benimle konuşunca gözü parlar kirpiklerini hızlı hızlı açar kapar saçlarna dokunur bana uzun uzun bakar..... ama ne yazıkki bi çıktığı varrrr bunu öğrendikten sonra sizinrlendimm bi daha yanına gitmiyecem dedim ama olmadıııııı.......neyse kafanızı şişirmiyem kızlara diyeceğim şeyyy::::eğer bir erkeği çok seviyosanız ilk adımı atmakta geç kalmayınnnnn...erkeklerde ole olması lazımmm ........... hadeeee gle gle
Göz parlaması sac dokunmaları ve gülücükler ipucu verir ama hep sevgi işareti olmazlar. Onlar da gecer. Belkide bir gunluktur. İnsanlar herseyi unutur. Aldanmamak lazım ama insan olarak hoslanabilir ve o hatırlamalar düşünmeler coksa tabi ki sevgi var.