Gülben Ajda'yı Kızdırdı!
Gülben Solladı, Süperstar Sinirlendi...
Son günlerde peş peşe çıkan yeni albümler bazen şarkıcıları, bazen de plak şirketlerini karşı karşıya getirmeye başladı. Son örnek ise Gülben Ergen ile Ajda Pekkan arasında yaşananlar.
Yeni albümünü çıkaran Gülben Ergen ise sesizliğini evlilik açıklamaları bozarken, son olarak daAjda Pekkan ile polemikleri konuşulur oldu.
Gülben Ergen’in beş günde 50 bin satan ‘Hayat Bi Gün’ adlı abümünün basın bülteninde, “Gülben, Ajda’yı solladı” diye yazması Ajda Pekkan’ı kızdırdı.
Süperstar kızgınlığını DMC Genel Müdürü Samsun Demir’e iletti. Demir’le konuşan
Ergen kendisinin böyle bir cümle kurmadığını belirtip şunları söyledi:
“Birinin diğerini sollaması diye bir tabir artık demode... Satışlar iyi olsun, sayılı isim kaldık tirajla yüz güldüren...”
Kaynak...
Gülben Ergen Boşanma Nedenini Açıkladı!
Kıskançlık asla yok!
Gülben Ergen, önceki günlerde konuk olduğu ve Hakkı Devrim’in sunduğu CNN Türk’ün "İyi Ki Varsın" programında Mustafa Erdoğan'dan ayrılık kararını nasıl verdiğini anlattı.
Program sunucusu Hakkı Devrim’in; "Elimde olsa bu işe müdahale ederdim. Ben çocuklarımdan biri evlenirken de, boşanırken de fevkalade ilgiliyim. Sen de benim çocuğum gibisin. Ver hesabını." sözlerinden sonra Ergenayrılık kararını nasıl verdiğini ilk kez açıkladı;
"Öncelikle ne evlenirken ne ayrılırken zeka değil kalbimle düşünüyorum. Kıskançlık hiçbir şekilde yok. Birikim, belki evlilikten sonra değil ama çocuklardan sonra oldu. 3 tane çocuğun gerçek olan bakımı ve gerçekten sorumluluklarının bana verdiği yorgunluğun karşısında belki birazcık hakkettiğim değeri ya da ilgiyi görmemiş olmaktan kaynaklanan haklı bir sitem olduğunu düşüyorum. Kıskançlık asla değil." dedi.