Arama

BrookLyn - avatarı
BrookLyn
Kayıtlı Üye
6 Eylül 2011       Mesaj #6
BrookLyn - avatarı
Kayıtlı Üye
Alıntı
Misafir adlı kullanıcıdan alıntı

Merhaba ;
Bilgisayarıma format atmadan önce butun belgelerımı dvd ye yedeklemıstım. Sonra pc ye format attım ve yedekledıgım dvd nın yazdırma ızlemı sırasında hatalı oldugunu farkkettım. Belgeler dvd de gozukuyodu ama hıcbırı acılmıyor. Fakat benım yedekledıgım ama acılmayan o belgelere ulaşmam lazım ( doc dosyaları). Recovery ıle format oncesı belgelerı bulmaya calıstım ama bulamadı . Başka bır onerısı olan var mı?

Şimdiden teşekkurler ..

Bu durum'da tek çözüm olarak 'Data Kurtarma' programları ile şansınızı denemeniz gerekiyor. Size kendi kullandığım başarılı bir data kurtarma programı önerebilirim. Size gerekli olan sadece .doc belgeleriniz ise daha şanslı ve daha çabuk bir şekil'de kurtarma yapabilirsiniz.

Program'ın adı GetDataBack, NTFS olanını bulup indirin. Program'da sadece .doc uzantılı dosyaların aramasını sağlayabilirsiniz. Program aynı zaman'da dosya adları, klasör adlarını birebir aynı şekil'de kurtarıyor. Bir çok fonksiyonu bulunmakta. Siz tarama başlamadan önce program açıldığında yavaş tarama ile fdisk, format seçeneğini seçmeniz gerekiyor. Bu'da şu demek oluyor: Format yada Fdisk atılmış bir diskten veri kurtarmak istiyorum. Yavaş tarama yapmanız büyük oranda başarı göstermesini sağlıyor. Biraz sabırlı olmanız gerekiyor, program çok uzun bir süre tarama yapıyor 160 GB kapasitesi olan bir diski tahmini: 6 ile 7 saat arasında tarıyor.

Bu programı defalarca kullandım hiç başarısızlık göstermedi. Umarım işinizi görür ve belgelerinizi kurtarırsınız.
BEĞEN Paylaş Paylaş
Bu mesajı 1 üye beğendi.