Arama

Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
7 Eylül 2011       Mesaj #25
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
bildiğiniz gibi yeni bir hesap açınca liberator lf3 lf2 gibi öğeler geliyor. bunlar gerçekten çok işe yarıyor bu öğelerin hepsini aldıktan sonra lwlinizi 7lwl yapmamaya dikkat edin bu sayede 1-1 haritasında kutu toplayabilirsiniz 7 lwl olduğunuzda ise 1-1 haritasında hammade ve benzeri kaynaklar kasıtlanır. kutu toplayarak çok kolay bir şekilde güçlenebilirsiniz ben iki gün boyunca kutu toplayarak hem uri kasarak leonov alabiliyorum hem de kredi biriktirebiliyorum. kutu toplayarak önce leonov alın ondan sonra sürekli kutu toplayın 1 ay boyunca kutu toplayın bu yöntemle uri biriktirerek lf3 ve kalkan alırsınız hemde credi biriktirir ve biriktirdiğiniz credilerle skylabı geliştirebilirsiniz skylabdan gelen credisayesinde iris droiti alın ve fulleyin bu biraz uzun sürebilir bu arada hala leonovsunuz leonov hızlı olduğu için oldukça kullanışlı hemde leonov sayesinde droitleri geliştirebilirsiniz. droitleri full 6. seviyeye getirdikten sonra isterseniz kutu toplayın isterseniz skylabi kullanın yada ikisini birden yapın(tercihim).ondan sonra goli alın ondan sonra lf3 ve kalkan alarak silah ve kalkanı fulleyin ondan sonrada tasarım alın bütün bu hepsini yapmak 6-7 yada 8 ayınızı alabilir bu bana göre oldukça kısa bir süre .bu arada logfile biriktirip yetenek geliştirebilirsiniz bu çok işinize yarayacaktır . iyi oyunlar... Msn Happy)