Arama

Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
7 Eylül 2011       Mesaj #39
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
Alıntı
Misafir adlı kullanıcıdan alıntı

bende kuzenime aşığım ama bu imkansız yüzüne abi diyorum benden 5 yaş büyük abi dediğiniz birine nasıll seni seviyorum diyebilirsiniz aşkım nasıl diyebilirsiniz dediğiniz gibi kuzen dediğin kardeştir kardeşine aşık olamazsınız unutamazsanız onu başka biriyle gördüğünüzde canınız çk yanar hele de düğününe gittiğinizi düşünsenize ( düğününe gidebilrmisiniz ben gidemem yüzüne bile bakamam zaten bakamıyorum kendimden utanıyorum onu svdiğim için) en iyisi başkasını seviyorum diyerek kendinizi kandırın yada en güzeli onu sevdiğinizi ona hissettirin olmadı derseniz onunla sık sık bir araya gelmeyin bende size yazdıklarımın deneme aşamasındayım

sen korkmadan ona sewdigini söyle bende kuzenime aşıgım ama ben sizin gibi deil ben ona sewdigimi söyledim ama benim şansım warmış ki oda beni sewiyomuş hemde yaş önemli deil benlen aramızda 3 yaş fark var yani sewginin yaşı olmaz bence yha söle bitsin yada söle arkadaş kalın yeter ki onu sewdigini bilsin hiç olmasa o kendine göre bi önlem alır hee bide bu nasıl bir şey demeyin aşk öle bişe işte insanın gözünü kör ediyo kuzenine bile aşık oluyon ben Gökçeyi Çooook Sewiyorum <3<3
BEĞEN Paylaş Paylaş
Bu mesajı 1 üye beğendi.