ARKADAŞLAR SAKAL ÇIKMASINI İSTEYENLER OKUSUNLAR :
Sakalı Çıkmayanlar İçin Baştan Söyleyeyim Jilet Sürme Yaşları :
13 Yaş : Çok Erken
14 Yaş : Erken
15 - 16 Yaş : 2 Haftada 1 Kez
17 - 18 Yaş : Haftada 1 Kez
19 Yaş ve Üzeri : Eğer Çıkmazsa 2 Günde Bir Jilet Sürün
15 Yaş Üzeri Bu Uygulamayı Yapabilir (Kesin Çözüm max. 3 Ay) :
Hergün Aynı Bir Saatte Bol Köpüklü Sıcak Su İle Tıraş Olun Hangi Saatlerde Müsaitseniz (örn : Bir İşe 09:00 ' da Gidiyorsanız Traşıda 08:00 ' e Sabitleyin) Sonra Suratınıza 1 Adet Buzu Eriyene Kadar Gezdirin Sonra 1 Diş Sarımasağı Ezin Ve Suratınıza Suyuyla Beraber 2dk. Sürün Sürdükten Sonra 1 Tatlı Kaşığı Badem Yağını İyice Sakal - Bıyık Çıkacak Yere Bastırarak 2 Dakika Sürün 15dk. Öyle Bekleyin Sonra Suratınıza Köpük Su Deydirmeden Tekrar Jiletle Kesin (Sakın Aşağıdan Yukarı Kesmeyin Keserseniz Yara , Tahriş Ve Kıl Dönmesi Oluşur) Sonra Buz Gibi Suyla Sabun Sürmeden Bastırarak Yıkayınız Havluyla Kuruttuktan Sonra İşlem Tamamlanmıştır Eğer Kimsenin Öğrenmesini İstemiyorsanız Akşam Vakitleri Bu İşlemi Yapınız Daha İyi Olur Çünkü Sarımsak Kokusu Çok Anlaşılır Bir Kokudur
Tabi Bahaneleride Sizler İçin Düşündüm :
Nasıl Mantıyı Sarımsaklı Yoğurtla Yiyorsak Kendimize 1 kâse Kadar Sarımsaklı Yoğurt Yapıyoruz Ve Onu Buz Dolaba Koyuyoruz
-Baba : oğlum bu hal ne çok kötü birşey kokuyosun
+Siz : baba sarımsaklı yoğurt yedim televizyonda söylüyolar hergün sarımsaklı yoğurt yemek hastalıktan korurmuş
-Baba : tamam ama yedikten sonra dişlerini fırçala
(siz kendinizi garantiye alın yemeseniz bile buz dolabının bir köşesine sarımsaklı yoğurt koyun babanız nerde yoğurt derse gösterirsiniz)
-Baba : Banyoda Neden Uzun Süre Duruyosun
+Siz : Baba Filmlerde Hep Tuvalette Gazete Okuyorlar Bendede Alışkanlık Oldu Tuvalette Gazete Okuyorum (Sarımsakla Badem Yağı Kuruyana Kadar Bu Şekilde Oyalanın)
-Baba : Git Odada Oku
-Siz : Baba Size Zararı Yokki Öylesine Orda Okuyorum İşte.
1 Ay Bu Söylediğimi Yapın Sonra 2 Hafta Yüz Dinlensin Sonra Tekrar 1 Ay Boyunca Yapın Sakalınız Saç Gibi Çıkmaya Başlar
Ben 15 Yaşındayım Suratımda Sadece Çok Az Bıyık Vardı Bu Uygulamayı Tanıdıklarımdan Duyduğumda İnanmadım Yazın Okullar Kapandı Sonra
3 Ay Hep Uyguladım 1 Gün Bile Yapmamazlık Etmedim Şuan Haftada 1 Kez Traş Oluyorum Ekim Ayında 16 Yaşına Gireceğim Ama Harbiden
18 - 19 Yaşında Gibi Gözüküyorum
BAZILARI İNTERNETTE HERŞEYE İNANMAYIN DİYOR AMA BANA İNANIN ÇÜNKÜ YALAN SÖYLİCEK OLSAM BU KADAR YAZI YAZMAZDIM
HERKEZE İYİ GÜNLER DİLERİM