Çok eskiden izlediğimi hatırlıyorum 2005 - 2006 olabilir. Konusu şöyleydi bi adam sonradan evleniyor ve yeni karısı ona bir ceket hediye ediyor. ama adamın kızı kadından pek hoşlanmıyor ve babasına bi çanta bulup bulmadığını soruyor, adam bi gün kızının bahsettiği çantayı buluyo. çanta şifreli kısa yoldan şifreyi kırıyor ve adamın öldüğünde çekilmiş fotoğrafları ortaya çıkıyor üstünde de karısının hediye ettiği ceket. adam şok oluyor hemen ve ölümünü engellemeye çalışıyor kaderini değiştirmek istiyo adam. hatta o zamandan bi gazete küpürü mü demeliyim onu buluyor orda bir kadının evine ağaç düştüğü ve kadının ve köpeğinin öldüğü yazıyor adam da o tarihte olay mahaline gidiyor ve kadınla köpeği zorla dışarı çıkarıyor dışarı çıkartır çıkartmaz ağaç devrilip eve düşüyor. adam diyor ki ben kaderi değiştirdim ama hayır o kadın başka bir nedenden dolayı gene ölüyor ama köpeği yaşıyor. adam aslında ölmüş kızı da bilim adamı olmuş zaman makinesi icat etmiş ve geçmişe dönmüş belgelerle. babasını kurtarmaya çalışıyor ölümünü engellemek için, kaderi değiştirmek için o, kızı ve eşi mücadele veriyor.
Çok anlattım ama.. Eski bir filmdi gerçekten çok aradık ve tekrar izlemek istiyoruz.Adını hatırlayan var mı?