Arama

Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
9 Kasım 2005       Mesaj #55
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
Alıntı
TUNA35 adlı kullanıcıdan alıntı

sevgili arkadaşlarım system mekaniği kurarken anti virüsü ve anti hacker seçmeden kurdum ve serialı girip kayıt oldum sonra baskasının pc ye kurunca bu programları farkkettim kendimede tekrar yukledim anti virusu çalıstırdım fakat anti haker ı çalıstıramadım
diğer pc ye baska serialle yuklemiştim onda sorun yok bendeki key istiyor ve ben beceremedimMsn Cry

Değerli arkadaşım anladığım kadar programı bir kurmuş, (seriali ve register yani kayıt olmuşsun) fakat unutuğun bir olay için geri dönüp tekrar diğer yamaları kurmuşsun ve senden key istiyor yani serial :..normaldir..... zira üst üste hatta zinciri olmuş birde bu yöntemi denemeni istiyeceğim :... bir sefer programı eksik kurduğunu gördüğün için sileceksin hemde tamamen mümkünse yapabiliyorsan regedit kayıtlarından da tüm kalıntılarını silmen lazım :...zira kayıt olmuşsun ve bu kayıt esnasında makinanız okunur ufak bir kayıt düşülür sizin Regedit deftere ( kayıt defteri makinanızın) ki bu makinada işi bitmiştir diye sonra da kayıt aldıkları ve bunu hafızaya verdikleri için program üstüne herhangi bir ekleme yapamasınız bir çeşit kilit atılmış olur sizin key'e :... yapsanız bile ( ki öyle yapmışsınız tekrar key istiyor görüldüğü üzere) ya eksik çalışır ya baştan çalışmaz :....Sonuç : adı geçen programı tam kaldırın Regedit'ten uzantılarını bularak ( son derece dikkatli olunması tavsiye edilir başka benzer ad taşıyan uzantıları silmemek için) Program files dosyasındaki uzantı dosyası dahil baştan kurun :.. kaldırdığınızdan emin olmak için önce başlat > ara > programa ait sözleri içerenlere bakın bulamaz iseniz aynı yöntemi Regedit aramadan deneyin yöntem aynı programda adı geçen tüm kelimellerle :.. % 85-95 başarılı olursunuz ve mümkünse başka key kullanmanız tavsiye ederim ( bir deneme maksatlı):.... bir ufak hatırlatma bu mesajı okuyan arkadaşlar için ve güvenlik yazılımını kaldırmak isteyenler için >> tüm güvenlik yazılımları Regedit yani kayıt edildi mi billhasa son yıllarda ( örnek Symatec Norton Anti virüs ) silme işleminiz başarılı olsa dahi ki silmenize müsade etmeyecek en azından kayıt bilgilerini kaldırmayacaktır ( BULUP SİLMENİZ SON DERECE GÜÇTÜR) dolayısı ile ikinci aynı adı, uzantıları taşıyan bir yazılımı üstüne atmanız zor ,çalıştırmanız ondan da zor olacak > bu bilgiler içinde bir kez daha denemenizde fayda görüyorum ve tüm kritik yazılımlarda kaldırma işlemi için yukarda yazılı yöntemi kullanın> saygılar kolay gelsin

Eğer programınız lisanslı ise programın destek kısmına baş vurun olayı anlatın size ait olduğunu ispat edin size yeni key vereceklerdir
Son düzenleyen Blue Blood; 9 Kasım 2005 08:06