Arama

Bir Bilmecem Var - Tek Mesaj #5

Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
6 Ekim 2005       Mesaj #5
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
Evet Dostlarım

Birbirinden ilginç 3 cevap almışım :..

Bunlara sıra ile yanıt vereceğim

Önce ilk CinneT arkadaşım :...şayet ip ucu olsa idi cevap olurdu :...bu cevap o kadar derindir ki google bile termolojisine almamıştır kafa bulandırmasın diye nafile dostum google'da arama bak bir etrafına hemen orda duruyor elenmiyor koklanmıyor sadee hissediliyor çoğumuzda rastamıyacağın bir tür ve kelime :... vermekle bir şeyimiz eksilmeyeceği kadar, almakla hoşlanacağımız bedava olan ve hiç bir devletin üstünde hak idda edemiyeceği kadar vede "güzel bir şey fena fikir değil koyalım buna da bir vergi"diyeceği kadar , hoş bir şeydir.......?

Sevgili Özlem :... senin söylediğin de saygıdeğer sanatçımız Özdemir Erdoğanın bir şarkısıdır malüm " Hava bedava su bedava " diyor herhalde çağırışım yaptı sende de......?

Veeee sevgili DİVa'm :.... senin de içinde olan her zaman vermeği adet edindiğin bir duygudur :......?

SEVGİ Msn Heart dostlarım SEVGİ Msn Heart .....!

Verelim ve alalım daima......Smiley9

Sevgi Msn Heart ile kalın... hoş kalın hoşçakalın......


HerCahi der ki :... bu ilginç bilmeceler devam edecek bu sayfalarda SEVGİ Msn Heart SAYGI Msn Happy ARKADAŞLIK Msn Lefthug Msn Rose Msn Righthug ... adına ::.... SEVGİ'siz Msn Heart kalmamanız dileği ile....Wave