Arama

Merill - avatarı
Merill
Ziyaretçi
28 Eylül 2011       Mesaj #10
Merill - avatarı
Ziyaretçi
"SignInAssistant kaynağındaki 0 Olay Kimliği'nin açıklaması bulunamıyor. Bu olayı başlatan bileşen yerel bilgisayarınızda yüklü değil veya yükleme bozulmuş. Bileşeni yerel bilgisayara yükleyebilir veya yüklüyse onarabilirsiniz.
Olay başka bir bilgisayardan başlatıldıysa, olayla birlikte görüntüleme bilgileri kaydedilmiş olmalıdır."

"gupdate kaynağındaki 0 Olay Kimliği'nin açıklaması bulunamıyor. Bu olayı başlatan bileşen yerel bilgisayarınızda yüklü değil veya yükleme bozulmuş. Bileşeni yerel bilgisayara yükleyebilir veya yüklüyse onarabilirsiniz.
Olay başka bir bilgisayardan başlatıldıysa, olayla birlikte görüntüleme bilgileri kaydedilmiş olmalıdır."

Bunlar olay görüntüleyicilerdeki şüpheli kayıtlar. Güvenlik duvarı da ortak ağdaki biri tarafından kurcalandığına dair iletiler veriyor.

Windows başlatıldığında yazılım anahtarı istiyor, orijinal kopya olmadığını iddia ediyor, internetten indirme yapmaya çalıştığımda tarayıcım kilitleniyor ve izin vermiyor, güvenlik duvarı olur olmaz şeyleri ve önceden karışmadığı ya da izn verilmiş programları engellemeye kalkıyor. Chrome'ı indirmeye kalktığımda bazen bilgisayar hepten yanıt vermiyor. Ekran donuyor, kapatamıyorum da.

Windows vista basic kullanıyorum. Ağlamak istiyorum. Hiç yapmicam bişey yaptım aceleyle silmem gereken bişeyi tıklayıp çalıştırdım. Hoop çalışıp kendini sakladı.

Acil yardımlarınızı rica ediyorum, lütfen Msn Sad