Arama

İkizler ve Akrep - Tek Mesaj #2

elis - avatarı
elis
Ziyaretçi
2 Ekim 2011       Mesaj #2
elis - avatarı
Ziyaretçi
AKREP ERKEĞİNE GÖRE İKİZLER KADINI

İkizler kadınıyla beraber olmak istiyorsanız, ilk önce kendinizi değiştirmelisiniz, ateşinizi dizginlemeli, bazı huylarınızı yok etmeyi öğrenmelisiniz, çünkü İkizler kadını her şeyden önce anlayış ve ilgiye ihtiyaç duyar. Farklı karakterlerinizden ötürü maalesef kavgalara açıksınız. Ama saldırgan hareketlerinizden vazgeçtiğinizde, bu kadının kalbini kazanabilirsiniz.

O her zaman ikili karakteri arasında tereddüt edecektir. Size karşı da bazen aşk dolu olacak, sonra tekrar "yabancılaşacaktır." Ondan kendisini anlatmasını istemeyin, yapamaz.

Akrep erkeği olarak karşınızdaki kadının özelliklerini bilmediğinizde yapacağınız şey, olabildiğince enerji depolamaktır. Biraz sabrederseniz İkizler kadınının yıllar geçtikçe olgunlaştığını fark edebilirsiniz. O zaman eğlence merakı biraz dinecektir. Çocuklar bu karar sürecini hızlandırabilir.


İKİZLER KADININA GÖRE AKREP ERKEĞİ

Akrep sokması, ölümle sonuçlanabilir. Kadınlar üzerinde neredeyse hipnoz etkisi yaratır. Birçok kadın bu kıskanç ve sahiplenici erkeğin yanında, kendilerini unuturlar. Gerçek bir zorba olduğu söylenebilir, ona 'hayır' demeyi başaramazsınız. İki tarafında cinsel çekiciliği kuvvetlidir. Yine de bu ilişki yıkıcı ve tehlikeli olabilir.

Bu adamın size uygun olup olmadığından kuşku duyacaksınız. Sizi hayallerinizden acımasızca koparabilir. O da sizin gibi evcimen değildir ama rahatına düşkündür ve onunla ilgilenecek ve arka planda kalacak bir kadın aramaktadır. Mutfak parası için ölümüne mücadele etmek zorunda kalacaksınız.

Erkeksi ve güçlüdür. Yorucu bir günden sonra bile seks için enerjisi vardır, bazen sekste saldırgan olabilir. Liderliği elde etmek için çabalar ve bu dünyada kendi çizdiği yolu izler. İş hayatında açgözlüdür, ekmeğinin elinden alınmasına izin vermez.

Akrep esas olarak başına buyruk bir insandır ve pek arkadaşı yoktur. Kendine aşırı güvenini biraz abartılı bulabilirsiniz. Sabit görüşleri ona, başkalarının bakış açısını düşünme fırsatı vermez. Büyük bir olasılıkla sizin politik görüşlerinizi paylaşmayacaktır ve siz de onun görüşlerine, sadece onu gerçekten seviyorsanız, katlanacaksınız.

Dinsel konulara büyük ilgisi vardır. Spor onun için çok önemlidir. Ailesini ve çocuklarını ölesiye sever, onları sıkı bir disiplin, ama büyük bir sevgiyle eğitir. İyi ve körü anlarda onun yanında olursanız, heyecanlı bir beraberlik yaşarsınız.

teşekkürler