Arama

Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
2 Ekim 2011       Mesaj #112
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
prof olmak istiyorsanız a2 ye cıkacaksınız ha bide ben yetenekliyim klube gitmedim iyi oynuyorum aranızda belki yetenekliler vardır ama sen bi a genc idmanına cıkda görüyüm szi 15 yasındayım cok zor oluyor bende bu sene başladım yaşm çok geçmişti herşey göründügü gibi değil bi cıkında göryüm yok dalanız şişer yok bacanız agrır falan yorulsunuz bitersiniz vs. basit değil bide türkiyede futbolcu cıkarmaya calısmıyorlar söyleyim cok yetenekli ronaldo messi gibi olacakalrı yada torpille o klubte yöneticinin oglunu fln cıkarırlar basit değil gencler gercekten okul cok yoruyor saten iyi oynuyorum diyosanız okul takımına girin gösterin iyiyseniz o takımı sampiyon yaparsınız sampiyon olmazsanız sizden hiç bişi olmaz uzun lafın kısası ya yetenekli olacaksınız yada babanız bi prof klubte yönetici olacak ben sansa inanmam kadere inanırım olamazsanız kaderinizde yoktur bucasporlu arkdasım cok guzel acıklamş tesekkür ediyorum ona saygılar inş okul takımıyla finallerde yada kluble bu sene yuzde 90 gruplara gidecez orda görüsürüz .
BEĞEN Paylaş Paylaş
Bu mesajı 1 üye beğendi.