Arama


_Yağmur_ - avatarı
_Yağmur_
VIP VIP Üye
3 Ekim 2011       Mesaj #4
_Yağmur_ - avatarı
VIP VIP Üye
Evrensel Yasalar
Hayatımızı şekillendiren varlığımızla kontrol ettiğimiz, yönettiğimiz 5 temel yasa vardır.

Özgür İrade Yasası : Her bir birey dünyaya özgür iradeleri ile gelir. Buna kimse müdahale edemez. Her şey bizim iznimizle olur. Diğer bir deyiş ile hayatımızın tek sorumlusu bizleriz. Bu nedenle de şifa çalışmalarında dahi kişinin izni alınır ve çalışmalara "Yüksek benliğinin izni ile en yüksek hayrına olacak şekilde" niyet edilerek başlanır.

Geri Dönüşüm Yasası: Evrende her şey bir enerjidir. Sizden çıkar her enerji dönüşerek veya artarak size geri döner. Düşünce de bir enerji olduğuna göre evrene gönderdiğimiz sinyaller dönüp bizi bulur. Atalarımızın dediği gibi “ Ne ekersen, onu biçersin”.

Benzerlik Yasası: Herkes ve her şey “1” olanın bir parçasıdır. Bütün içerisinde herhangi bir parçaya yapılan bir etki bütünü etkiler. Feng Shui gibi yöntemlerin temelinde bu bilgi yatar.

Sevgi Yasası: Bulunduğunuz yatay düzlemdeki yasalar size ne söylerse söylesin her eyleminiz yargılamadan, yadırgamadan ve beklentisiz sevgi ile yapılmalıdır. Sevgi, evrendeki en güçlü enerjidir.

Çekim Yasası: Yaşamımızda var olan her şey biz onları kendimize çektiğimiz için var. Temelde; korkularımızı, benzerliklerimizi, yargılarımızı, yadırgamalarımızı, reddettiklerimizi ve isteklerimizi hayatımıza çekeriz.

BAKINIZ Fiziksel, biyolojik ve toplumsal yasalar nedir, örnekler verir misiniz?
Son düzenleyen Safi; 8 Ekim 2016 21:39
"İnşallah"derse Yakaran..."İnşa" eder YARADAN.