Merhaba, bana kafayı yedirten bir sorunum var. Live Messenger Yardım sayfasındaki her olasılığı denediğim halde çözemedim.
Sorunum şu : Paylaşım Klasörleriyle ilgili herhangi bir işlem yapamıyorum. Her defasında Bilgisayarınız Paylaşım Klasörleri'ni desteklemiyor uyarısı çıkıyor. Aşağıda bilgisayarın özelliklerini, MSN eklentilerini ve bazı özellikleri yazıyorum. Yardımcı olabilirseniz sevinirim.
Celeron 1.1 Ghz işlemci, 128 MB SDRam, MSN Live Plus ve Winamp Plug-In kurulu, Güvenlik Duvarı açık (Özel Durumlarda MSN Live ve MSN Live (phone) işaretli değil), Avast 4.7 Home Edition anti-virüs (erişimde koruma aktif) kullanıyorum.
Şimdiden teşekkürler. Alıntı
pumpingiron adlı kullanıcıdan alıntı yardımlarınız için teşekkurler ben win mesenger kullanıyorum vee msn i kitle komutu verdim şu anda açamıyorum nassıl eski haline getirebilirim
Arkadaşım sağ tıklayarak çıkış dedikten sonra win messenger ı yeniden çalıştırıp oturum açarsan büyük olasılıkla olacaktır. Denemediğim için kesinlikle olur diyemiyorum ama yine de bir denemeye değer. Hiç olmadı windows oturumunu yeniden başlat