Arama


SaKLI - avatarı
SaKLI
VIP VIP Üye
11 Ekim 2011       Mesaj #2
SaKLI - avatarı
VIP VIP Üye
Açık öğretimde öğrenim göreceğiniz zamanı yıl olarak düşünmeyin. Tasdiknamenizi aldığınız okuldan kayıt olduğunuz açık öğretim kurumuna okulda okuduğunuz dönemde başarılı olduğunuz dersler için kredi gelecektir. Gelen kredinin üzerine açık öğretim lisesinde okudunuz ve başarılı olduğunuz dersler sonucunda kredi alarak öğreniminizi tamamlayacaksınız. Bu nedenle mezuniyet için gerekli olan zamanı sizin başarınız belirleyecektir. 2 yıl da olabilir 5 yılda olabilir mezuniyet için gerekli zaman sınavlardan alacağınız kredi ile orantılı olacaktır.

Bir dönemde alabileceğiniz kredi 40 tır. Siz mesleki açık öğretim öğrencisi olduğunuz için sistemden 20 kredilik ders seçebilirsiniz diğer 20 krediyi yüz yüze eğitim gördüğünüz derlslerden alacaksınız.

Okul hesabına para yatırmanız konusunda bir şey diyemeyeceğim bunu yüz yüze mesleki eğitim göreceğiniz kurum ile görüşmenizi söyleyebilirim Msn Happy

Ayrıca Açık öğretim ile ilgili sorrularınızı okul müdürlüklerine değil bulunduğunuz il veya ilçede ki Halk Eğitim Merkezlerindeki Açık Öğretim Bürosuna sormanız daha tatmin edici cevaplar almanızı sağlayacaktır.
BEĞEN Paylaş Paylaş
Bu mesajı 1 üye beğendi.
..