Arama

Tunc39 - avatarı
Tunc39
Ziyaretçi
13 Ekim 2011       Mesaj #59
Tunc39 - avatarı
Ziyaretçi
Herkeze selam arkadaslar ben 17.5 yaşındayım ve siz güzel insanlar gibi kekemeyim.

Bu illet banada 6 yaşındayken kapıma geldi nasıl oldu bilmiyorum tabi çocuktum. 10 yasına geldim takmadım ama ilerki zamanlarda okadar korktumki 2 ay hergün hiç durmadan isyan edip ağlıyordum.Öyle böyle geçti ve 6.sınıda başladım sınıf öğretmenime açık açık konustum ve o beni çok iyi anladığını ve derste beni kaldırmayacağını söyledi ama sınavına +2 soru daha ekliceğini söyledi ve anlastık gerçekten çok mutlu olmustum.
Yıllar geçip gitti 6-7-8 derken bütün arkadaslarımın sevgilileri olmustu benimde olabilirdi beni isteyen çok kız vardı fakat ben ömür boyu 4 duvar arasında kalmış gibi düşünüyordum bütün gün düşünüyordum neden diye soruyordum kendime beni isteyen o kızların bile bakacak yüzüm olmuyordu.

Kekemelik benim hayatımı söndürdü 17 yasındayım ve lise 3e geçmem gerekirken ben 2 gün bile okula gitmedim çünkü herkezden utanıyordum mesela bi derdim oldumda kimseye anlatamıyordum.Gerçekten çok üzülüyorum suan hayattan küsmüş durumda 3 senedir 7/24 bilgisayar başında oturuyorum ANNEM diyor okumassan iş sahibi olup yuva kuramassın ben anneme sunu dedim anne ben evlenmiyecem ne bi kız sevecem nede evlenecem dedim.İlerki yaşlarda görürüz dedi başıma gelip karı istiyorum diye yalvarma dedi.Benim ne karı ne kız umrumda benim tek evlendiğim şey lissie dişi bir alman kurdu o bir melek onla kekelemeden konusuyorum keske herkezle böyle konussam diyorum neyse çokmu uzattım size iyi günler inşallah hepimizin derdi biter ve bu illetten kurtuluruz arkadaslar ALLAH yardımcınız olsun