Arama


GüNeSss - avatarı
GüNeSss
Ziyaretçi
13 Ekim 2011       Mesaj #8
GüNeSss - avatarı
Ziyaretçi
Portakalsmilev Elmasmilev Yoğurt: Yavaş sindirilen karbonhidrat grubunda bulunurlar. Bu sayede vücut için uzun süreli bir besin kaynağı olarak kullanılırlar ve enerji verirler.

Ay çekirdeği: İçerdiği magnezyum ile kas ve sinir sisteminin normal düzeyde çalışmasına yardımcı olur. Kalp ritmini düzenler ve kemikleri güçlendirir. Vücutta gevşeme ve dinginlik duygusu yaratır.

Ton Balığı: Beden sağlığı için en faydalı yiyeceklerden biri olan ton balığı içeriğinde protein bulundurur. Bu sayede vücuttaki kasların yenilenmesini sağlar ve enerji seviyesini yükseltir.

Kivi: İçeriğinde bol miktarda C vitamini bulundurur. 1 adet kivi günlük C vitamini ihtiyacının yüzde ellisini karşılar. Bu sayede kendinizi daha enerji dolu hissetmenizi sağlar.

Kuşburnu Çayı: Kuşburnu meyvesi taze ya da kuru olarak tüketildiğinde vücuda C vitamini sağlar. Günde 2 fincan içeceğiniz taze demlenmiş kuşburnu çayı hem sinirleriniz gevşemesine hem de kendinizi daha iyi hissetmenize yardımcı olur.

Çilek: Yaz mevsimin en güzel meyvelerinden biri olan çileksmilev içerdiği vitamin ve minerallerle vücuda sayısız fayda sağlıyor. En önemli özelliklerinden biri ise kendinizi bitkin hissettiğinizdesmilev hemen enerji verebiliyor olması. 1 kâse çilek yiyerek aradaki farkı siz de görebilirsiniz.

Yeşil Biber: Özellikle çiğ olarak tüketildiğinde yüksek oranda C vitamini alabilirsiniz. Salatalarınızın içine ekleyerek yediğinizde kendinizi daha enerjik hissedeceksiniz.

Çikolata: Yapılan araştırmalar göstermiştir ki çikolata mutluluk hormonunu tetikliyor ve enerji veriyor. Akşamüzeri kendinizi yorgun hissettiğinizde ya da kan şekerinizin düştüğünde bir parça çikolata yemek iyi gelecektir.

Su: Hayatın olmazsa olmazı… Günde 2 litre su içmek formunuzusmilev kemiklerinizismilev cildinizi ve kas sisteminizi korur. Masanızın üzerinde hep bir bardak su buldurun ve her fırsatta için. Hafif soğuk susmilev enerji seviyenizi yükseltecektir.

kaynak:
BEĞEN Paylaş Paylaş
Bu mesajı 1 üye beğendi.