VİSTA, SON DÖNEMECE GİRDİ...
Microsoft'un yeni işletim sistemi Vista'nın son sürümü, İNDİRİLEBİLİR
Microsoft'un beklenen işletim sisteminin piyasaya çıkmadan önceki son deneme sürümü Windows Vista RC1 kullanıma sunuldu.
Microsoft, Beta 2 deneme sürümü iki milyonu aşkın kişi tarafından kullanılan Windows Vista'nın, nihai üründen önceki son deneme sürümünün hazır olduğunu duyurdu. RC1 sürümü, Windows masaüstü işletim sisteminin gelecek kuşak ürünü olan Windows Vista'nın Beta kullanıcılarının geri bildirimleri doğrultusunda yapılan değişiklik ve gelişmeleri içeriyor. Microsoft ürünü bu yıl içinde tamamlayarak iş dünyasına Kasım 2006'da, geniş son kullanıcı kitlesine ise Ocak 2007'de sunma yolunda ilerliyor.
Bilgiye kolay erişim, artan mobil ve uzaktan iş verimliliği, kurulum ve bakım giderlerinde önemli ölçüde azalma ve daha güvenli ve uyumlu bir masaüstü platformu gibi olanaklar Windows Vista'nın iş dünyasına değer katan özellikleri arasında yer alıyor. Windows Vista, günlük işleri, eğlenceyi, arama yapmayı, kişisel bilgi güvenliğini ve her yerde bağlı kalmayı kolaylaştırarak kişisel kullanıcıların dünyasını da aydınlatıyor.
Windows Vista'nın RC1 sürümü Microsoft Türkiye web sitesinden Eylül ayı içinde (
www.microsoft.com/turkiye) yüklenmeye başlanabilecek.