Arama

Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
17 Ekim 2011       Mesaj #5
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
Sayın müdürüm , sevgili öğretmenlerim ve okulumuzun özünü , ülkemizin geleceğini oluşturan siz değerli arkadaşlarım.-
Ben 8 B sınıfından SÜMEYYE BAŞARAN Okul temsilciliğine adayım.Öncelikle beni dinlemeye geldiğiniz için teşekür ederim.Okulumuz çok muhteşem bir okul olmayabilir ama bir okulu muhteşem yapan onun içindeki öğrencilerdir.Sizlerin okulumuzla ilgili sorunlarını çözmek için okul temsilciliğine adaylığımı koydum.Peki bu sorunlarla karşılaşan kişiler yani biz öğrenciler bunları hep beraber olup çözmemiz gerektiğini düşünüyor muyuz? Başlıca sorunlarınızı benim aracılığımla yetkili kişilere bildirerek çözebilirsiniz.eğer okul temsilcisi olursam Okulun tuvaletlerine gereken ilgi ve alakayı göstereceğiz. Temiz tutulması için gereken her türlü çalışmayı yapacağız. Gerekirse elimizde fırçalarla biz temizleyeceğiz. Okulumuzda koridorlarda ve sınıflarda ilk yardım dolabı bulunmamakta , bir arkadaşımız kaza geçirse yardım edemeyeceğiz böylece ambulansın gelmesini beklemek zorunda kalacağız.Bunun için en azından iki blokta birer tane ilk yardım dolabı bulundurmalıyız.Okulumuza ait aylık dergi çıkaracağım.Bu dergide bütün öğrencilerimizden gelen yazılar seçilecek ve aylık olarak düzenlenecektir.Okulumuzda her ay futbol-voleybol turnuvaları düzenleyeceğim.Ayrıca okulumuzda dikkat ettiğim diğer bir nokta ise okulumuzun fen laboratuarlarındaki sandalyelerin kırık olması eğer okul temsilcisi seçilirsem bunlarla ilgi elimden gelen her şeyi yapacağımı bilmenizi isterim.Derslerinizden arta kalan zamanlarda yanıma gelip söyleyebilirsiniz bunları tek tek not alacağım. Sizleri ve okulumuzu en güzel şekilde temsil edeceğime inanıyorum.Oyunu bana veren-vermeyen bütün arkadaşlara konuşmamı dinledikleri için tekrar teşekkür ediyorum.
Sevgi ve saygılarımla