Arama

ayata70 - avatarı
ayata70
Ziyaretçi
21 Ekim 2011       Mesaj #12
ayata70 - avatarı
Ziyaretçi
selam arkadaşlar yıllar önce 20 lik dişerim çıktı 1 sene içinde sol üst ve sağ üstte ki 20lik dişim kırıldı çürüdü ve sadece ete sıfır kök kaldı bu dişlerim yıllarca hiç ağrımadı yaşım 42 sağ üstteki 20 lik dişim yan,i kökü var sadece 3 gün önce ağrımaya başladı ağrısı kulaklarıma vuruyor ve 2 gündür oyumuyorum ağrıdan ağzıma uyanık kaldığım sürece çesme suyu ile gargara yapıyorum ağrım 30 saniye diniyor bu uygulamayı 22 saat hiç durmadan yapıyorum 2 saatte yorgunluktan ağrıyla beraber uyuyorum hastaneye acile gittim novalgin iğne yaptuılar etki etmedi doktor antibiyotik kullanıyormusun diye sordu bende amoklovin ve parol aldım dedim onları kullanmaya devam et dedi ağrının şiddetinede hiç bir azalma yok devamlı soğuk gargara rahatlatıyor şimdi allah rıza için bana ve soracağım sorulara bilgi verirseniz sevinirim diş çektirmekten korkmuyorum yaptırmaktan korkuyorum daha önce yaptırdım çok zorlandım öndeki altı dişim porselen ve 20li yaşlarda tüm azı dişlerimi dolgu yaptırdım bu en arkadaki 20 lik dişlerim ağzımı açtığıda şakak kemiğine dayanıyor ve bende mide ptoblemi var midem bulanıyor ağzımı açık tutamıyorum ..bu dişlerimi nasıl çekerler zor olurmu diş yok zaten ete sıfır kök var birde bu ağrımı nasıl dindiririm dişimde iltihab mı var bukadar ağrı yapıyor bu ağrının süresi kaç gün ne kadar daha ağrıyor işe gidemiyorum işimden olacağım lütfen yardım