hoçam nasıl anlatyım birden bire allaha karşi tövbe haşa insan azalarını yakıştirma şukadar olurdu böyle mı olurdu insanmida tövbe hasa kadına ihtiyaç duyarmi neyaptim ben buda ne hoam gunahkarmiyim allaha karşı yuzum yok ben ne oldum namazlarimida kiliyorum çok şükür biliyorum bu ben değilim olamam allaha karşı hasa tövbe affet yaradanım kula bile düşünmezken allaha asla namaz kılıyodum hoçam nerden geldi nasıl oldu allahım affetsin kelimei küfür namaz pak temiz hiç bişey onu kirletmez korkma dediler ama bi kurt duştü içime bilmiyorum bendemi var yanımda biri küfür etse bişey dese hiç ummadığım bi zaman çenabı hakka karşi geliyo ne yapaçam bu vesvesemi yoksa beynim doldu kaldıramıyomu pisikolojikmi çok korkuyorum allaha karşi saygısızlıkyaptım beni affetmiyeçek huzuruna çıkamıam günahkarım sanıyorumki tek ben yaptım nasıl kurtulçam bu düşünelerden şuan yazamıyorum bile hoçam başkalarının kalbinede zarar vermek istemiyorum insallah zarar vermem ama sizde benim için çok önemlisiniz verçeğiniz çevaptan hem korkuyorum hemde sabırsızlikla bekliyorum hoam soruyu herkes okumasa vesvese onlarada geçmese