en ii taktik kesinlikle güçlü yaratık kesme ben 8 lewelim big boyum war günde ben hafta sonları kasabiliom

1sa. canawar kesin yaklaşık rahat 1000 canawar kesersiniz onların lordakia oldunu düşün 2000 uri kasmış olursun uriyi biriktir ne kadar lf2 alıorsaN AL TABİ BN ÖLE YAPMIOM EĞER BENİ PATLATIORLAR DİORSANIZ SKYLABDAN CREDİTS KASIL VE 7m biriktir inşallla 3 haftada bende ole olur beliki 2 o parayı ben basket antremanından gelince saat sabah 11 hafata içi daha awantajlı 7m normal wegaya atın gelir ben sitrede 7m gelir gördüm alın full lf3 yapın herbirine 5m yatırsan kesin gelir yapamam derseniz lf2 kasın 1m alırsın 1m kolay gelir her neyse lf2 yi erken saat çok erken olmasına gerek yok alırsınız 10 lf2 al sonra hellstorm launcher 2 ye para at baya 5m kadar gelirse ii sonra wega hızlı hız jenaratörüne ihtiyacı yoq 10 tane 10.000 urilik kalkan jenaratörü al her birine çok istersen kesinse 5m yatır kesinnnnnnnnnnnn gelir sonra diroit kas iris al alışverişten ve flax herbirine lf2 tak ve x1 rahat 2000 takarsın zaten wega tasarım alması kolay revengeye 1000 yatır gelir bende enforcer goli war ama kullanamıom

sadece 50 credits yatırdım wegada biraz zor 50.000 creditse gelir ves skylab kasmak için x2 ambarı alın ben 140.000 credits e aldım sorun çıkarsa bana yazı atın hem ben tr3de eic im klanım legend bişey nese adım adabada beni uğra