Arama

Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
31 Ekim 2011       Mesaj #17
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
ben bu durumdayım arkiler hayattan soğdum bir gün sevdiğim kızı facede yakaladım aşk meşk konuştu ve birden bana ben eskiden furkanı seviyordum dedi oda benim en yakın arkadaşımdı ama şimdi ondan tiksiniyorum dedi ben o an yıkıldım ama tiksiniyorum lafı beni nekadarda olsun avutmaya çalıştı bende cesarret topladım ve ona çıkma teklif ettim kabul etti o gün akşam çok heyecenlıydım okul gününü bekliyordum pazar günü oldu oldu sonunda faceye girdim onu gördüm slm dedim o bana arkadaş kalalım dedi. O an benim için ölümdü sanki ama ben pazaretsi okula geldim kıza dedimki ben sana çıkma teklif etmedim başkası yapmış benim facemi bilen kişi dedim öle böle kandırdım ama hala aşk acısı çekiyorum beni isteyen çıkma teklf eden çok ama ben bir ona taptım. bir şey vardıki ama bir gün yine faceye girdim ona dedimki sen o gün furkanı sevdiğini söledin sıonunda tiksiniyorum dedin ama hareketlerin hiç öle göstermio dedm o ise bana sus kapat dedi hareketleri ise onu çok sevdiğinin kanıtıydı her ders ona bakıyor her zaman ona yakın olmayı hedefliyor ben öldüm arkiler ama ben artık çıkıyorum onu unutmaya çalışıyorum yeni sevgilimle