bizler adlarımı bu şekilde ladık biz belirlemedik.görevimiz neyse ona göre ismlendirildik.bizlerde tanrı için çalışırız adımız iblis olabilir bu gerekli olduğu içindirki iblis tir.biz yargılamayız sınıflandırmayız sadeece oolanı gösteririz.bu konu hakkında konuşmak sadece anlaşılmayan noktaları aydınlatmak içndir başka bi neden yok gurur vs. yazıcağmız ve susucağımız yeri biliriz bilenede saygı duyarız .kimseyi sınıflandırmayız dedik görüntü ne olusa olsun içte olanla ilgileniriz ister şeytan ister başka bişey bunlar sadece görevdir.tanrının sesi herkese farklı gelir.bizede farkı ulaştı amaçlanan doğrultuda ismlendirilkdik ve görevimiz gereği yayılıyoruz burada olmam da görevdeb başka bişeyd değil .isimler sadece tanımlama için kuollanılır vben adımı sevsemde sevmesemde bana verilen bu ve bu isişm altında ben sadece ban düşen payı yerine getiririm .gördükki tanrını adını anıpta ondan bir ğparça lmamış olanları bunu içndirki biz tamamen lanetle kapladık kendimizi ve içimzde yaşattık her şeyi .herkesin görüş ve düşlüncelerine saygıyla... yakında buradan ayrılıcam onun için bana yazan dostumada saygılar hoşçakalın imaginary devil (c.o.a)