Arama

Gülben Ergen - Tek Mesaj #210

kutsal54 - avatarı
kutsal54
VIP VIP Üye
3 Kasım 2011       Mesaj #210
kutsal54 - avatarı
VIP VIP Üye
''İşim şarkı söylemek bunu da en iyi şekilde yapıyorum''...

Hürriyet Gazetesi'nin düzenlediği Sinema Yıldızı Yarışması'nda 1998 yılında ikinci olan Gülben Ergen dünden bu güne yaşadıklarını ve sanatını Beyaz Gazete ye anlattı.

Türkiye' de sanatçı olmanın çok ağır bedelleri var diyen Gülben Ergen, "Nedense insanlar bir sanatçıyı ya özel hayatı ya da sivri çıkışlarıyla anmak istiyor. Oysa bunlardan daha önemli değerler var. Yıllarca sanatı ve sanatçıyı anlatmak istememe rağmen her söylediğim her yaptığım olay oldu da, o güzelim şarkılar o kocaman yürek gündeme getirilmedi. Beyaz Gazete’nin tarafsız olduğunu biliyorum ve her söylediğimi aynen yazacağınızdan eminim. Şimdi sizden ricam Gülben Ergen’i öyle bir anlatın ki o sanat dünyasındaki çekemeyenler şöyle bir irkilip kendine gelsin.

İŞTE YIL YIL GÜLBEN GERÇEĞİ
Kısacık hayatta kalp kırmanın günah olduğunu söyleyen Ergen,” Liseyi bitirdikten sonra mankenliğe başladım. 1988 yılında çekilen ve başrolünü Bülent Ersoy'un oynadığı Biz Ayrılamayız, benim ilk sinema deneyimi olmuştur. 1988 yılında bu defa Kartal Tibet'in yönetmenliğinde çekilen Deniz Yıldızı filminde Kenan Kalav ile birlikte başrolü paylaştım. Bu filmlerden sonra Cüneyt Arkın ile Av, Eşref Kolçak'la da Kanun Savaşçıları filmlerinde yer aldım" dedi.

1994 yılında da Maksim Gazinosu'nda İbrahim Tatlıses'in alt kadrosunda çıktığını belirten Gülben Ergen, "Tatlıses'in Haydi Söyle adlı klibinde de yer aldım. Müzik kariyerine başlangıç yaptım ve İbrahim Tatlıses'in yönetmenliğini üstlendiği ve başrolünü oynadığı Fırat dizisinde yıldızım parladı" dedi.

Gümbür Gümbür Gülbence programı ile hayran kitlesini büyüttüğünü söyleyen ünlü sanatçı sözlerine şöyle devam etti,

"1998-2001 yılları arasında Marziye adlı dizide Marziye karakterini canlandırdım. 2000 yılında ikinci albümü Kör Aşık'ı, 2001 yılında Show TV'de yayınlanan Haldun Dormen ve Kenan Işık ile birlikte Dadı adlı dizide Melek karakterini canlandırdım.

2004 yılı Aralık ayında Sultans of the Dance ve Anadolu Ateşi gibi çeşitli organizasyonlarda görev aldım. .2006 yılında kendi adını taşıyan Gülben Ergen albümünü çıkardım. Ve aynı zamanda Gönül dizisinde oynamaya başladım. Burada 2008 yılının Mart ayında 2008 Avrupa Futbol Şampiyonası'na katılacak olan Türkiye Millî Futbol Takımı için yazdığım ve Ege Çubukçu ile düet yaptığım Avrupa / Milli Takım adlı şarkının da bulunduğu, Aşk Hiç Bitmez adlı bir albüm çıkardım. Yine sırasıyla TRT, TGRT, ATV gibi bir çok kanalda şov programları yaptım.

İLK AYRILAN BEN DEĞİLİM SON DA OLMAYACAK
Dünya da bir çok mutlu evlilikler btiyor diye söz başlayan Gülben Ergen, "Biz de severek evlendik. Bu evlilik den 3 tane aslanlar gibi oğlum var. Mustafa Bey ile acı tatlı iyi yada kötü günlermiz olmuştur. Evlenirken iyi ayrılırken kötümü diyeceğiz? Bu benim yapımda yoktur. Nihayetinde ortak evlatlarımız var. Yok 500 bin dolar ya da lira istemişim. Böyle şeyleri yazıp çizenlere üzülüyorum. ” şeklinde konuştu

TERÖRÜN DİLİ VE DİNİ YOKTUR

Hakkari Çukurca'daki hain saldırıda 24 askerin şehit olmasının tüm ülkeyi yasa boğduğunu söyleyen Gülben Ergen, ”Eski eşim Kürt asıllı diye olmadık şeyler yazılıp çizildi. Terörün dili dini ve ırkı yoktur. Giden canlar giden askerler bizim canımız. Onlara bu hayatı reva görenleri elbette kınayacağım. Bende tüm sanatçılar gibi tüm programlarımı ve konserlerimi iptal ettim. Bunu her Türk vatandaşı böyle yapmalı. Yok teröristleri sevindirimişiz yok onlara taviz verirmişiz, böyle bir şey yoktur. Bizde bir evden cenaze çıkarsa 40 gün televizyon izlenmezdi, analar karalar giyinirdi. Hani bu kültür ne oldu? Bu olayların bitmesi için ne yapmamız gerekiyor, Ankara'ya mı yürüyelim, grev mi yapalım? Benim çocuğum da askere gidecek, ama bu olayların bitmesi gerekir. Yıllar önce Bülent Ersoy benim erkek çocuğum olsa askere göndermezdim demişti, yerden yere vurulmuştu. Ben şu an kendisine hak veriyorum. Biz hep 'Vatan sağolsun ülke sağolsun' diye geçiştirip duruyoruz ama işin özü öyle değil, bunu bitirmek için birilerin artık bir şey yapması gerekiyor." dedi.

EROL KÖSE NE YAPTIĞINI BİLMİYOR
Yapımcı ve son günlerin magazincisi Erol Köse'nin kendisi hakkında söylediklerine dikkate almadığını söyleyen Ergen, "Varsa bir şey onun hesabını adalet alır. Ben gerekeni gerekli yerlere ittim. Adaletin kestiği parmak acımaz. O ne yaptığını bilmiyor. Neden böyle herkese çamur atıyor onuda anlamış değilim" dedi.
Son düzenleyen Safi; 22 Ocak 2016 00:25 Sebep: kırık link